5 super ιδέες για μελλοντικά μοντέλα

Σχεδιαστικές μελέτες αυτοκινήτων που θα μπορούσαν κάλλιστα να μπουν στην παραγωγή

  • -
  • -

Το αυτοκίνητο είναι ένας αγαπημένος τομέας νέων (και μη) σχεδιαστών που αρέσκονται στο ιδιαίτερο, καινοτόμο ντιζάιν. “Σερφάροντας” στο internet και σε διάφορα site σχεδιαστών, ανακαλύψαμε μερικές ιδέες για μελλοντικά μοντέλα που μας τράβηξαν την προσοχή, καθώς θα μπορούσαν κάλλιστα να μπουν στην παραγωγή. Παρακάτω θα βρεις δυο λόγια για την καθεμία πρόταση καθώς και link που οδηγεί στο site του σχεδιαστή για περισσότερες πληροφορίες, ενώ περισσότερες φωτογραφίες μπορείς να δεις στην παραπάνω Συλλογή Εικόνων.

 

Abarth 500 Roadster

Θα μπορούσε να είναι η ανοιχτή σπορ έκδοση του 500 που θα χτυπούσε το αντίστοιχο Mini Roadster. Το Abarth 500 Roadster αποτελεί πρόταση της ιταλικής madeindreams.

 

 

Citroen DS BiRotor

Η πρόταση του Jose Eduardo Sanchez διακρίθηκε στο διαγωνισμό σχεδίασης Michelin Challenge Design 2013. Πρόκειται για ένα ελαφρύ 4-θέσιο coupe που συνδυάζει οδηγική ευχαρίστηση και green χαρακτήρα.


Land Rover CliQ



Σχεδιασμένο από τον Thomas Gilbert, αυτό τα ενδιαφέρον concept αφορά ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης που αποτελείται από… φέτες για εύκολη προσαρμογή της σχεδίασης στα γούστα του ιδιοκτήτη.

 

Renault 4L Concept

Ένα σύγχρονο, ηλεκτρικό 4L σχεδίασε ο Charlie Nghiem στα πλαίσια του διαγωνισμού Renault 4 Ever. To 4L διαθέτει σύστημα διαχείρισης της ηλεκτρικής ενέργειας που χρειάζεται για την κίνησή του και η οποία προέρχεται από ανανεώσιμες πηγές.

 

Tesla C

Το εντυπωσιακό σχέδιο του Dejan Hristov δείχνει πως θα μπορούσε να είναι ένα μελλοντικό ηλεκτρικό, μικρό hot hatch της Tesla. Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλούν οι προς τα εμπρός ανοιγόμενες πόρτες!

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...