Ford Motor Ελλάς: Χορηγός στην SPTABLEWARE

Ένα Focus 1.0 EcoBoost και ένα Grand C-MAX για τις ανάγκες της ελληνικής ποδηλατικής ομάδας

  • -
  • -

Την ελληνική επαγγελματική ομάδα ποδηλασίας SPTABLEWARE χορηγεί φέτος η Ford Motor Ελλάς, παραχωρώντας δύο αυτοκίνητα συνοδείας: ένα Focus 1.0 EcoBoost και ένα Grand C-MAX. Η ανακοίνωση της χορηγίας έγινε στα πλαίσια της επίσημης παρουσίασης της SPTABLEWARE για το 2013, την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου στο κτίριο “Αεριοφυλάκιο 2” στην “ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ” του Δήμου Αθηναίων, στο Γκάζι. Στην εκδήλωση, στην οποία έδωσε το παρών πλήθος κόσμου της ποδηλατικής οικογένειας και δημοσιογράφοι, τη Ford εκπροσώπησε η κυρία Χρύσα Αγρογιάννη, Δ/τρια Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της εταιρείας. Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση οι εκπρόσωποι των χορηγών της ομάδας, κύριοι Κολιγδιάτης (Racing Cycles), Φύτρος (συμπληρώματα διατροφής), Ράπτης (Bikeme.gr ποδηλατικό κατάστημα) και Βακρινός (Luxottica).

Tη σύνθεση της ομάδας SPTABLEWARE για το 2013, με αρχηγό τον Ισπανό ποδηλάτη Victor De La Parte, αποτελούν οι έλληνες ποδηλάτες: Απόστολος Μπούγλας, Γεώργιος Μπούγλας, Γεώργιος Καράτζιος, Νεόφυτος Σακελλαρίδης- Μάγκουρας, Βασίλης Σημαντιράκης, Παναγιώτης Χατζάκης, ο Ισπανός Joaquin Sobrino και ο ολλανδός Peter van Dijk. Ο Βασίλης Αναστόπουλος, αναλαμβάνοντας τον ρόλο του γενικού διευθυντή για φέτος, καλείται να υπηρετήσει μια θέση νευραλγικής σημασίας για την πορεία και την εξέλιξη της ομάδας. Στην θέση του τεχνικού διευθυντή από το 2009 παραμένει ο Γιώργος Μανιάτης.

Ένα από τα πιο συγκινητικά μέρη της εκδήλωσης ήταν το βίντεο του πρώην μέλους της ομάδας, Γιάννη Ταμουρίδη, που ευχαρίστησε εκ βαθέων των Πρόεδρο της ομάδας, Παντελή Παπάζογλου, για την συμβολή του και την στήριξή του στην προσωπική εξέλιξη και άνοδό του.

Στόχος της SPTABLEWARE είναι να πρωταγωνιστεί στους διεθνείς και εθνικούς αγώνες, που θα λάβει μέρος την νέα αγωνιστική χρόνια, με απώτερο σκοπό την διατήρηση και την άνοδο της ομάδας στην παγκόσμια κατάταξη. Το αγωνιστικό πρόγραμμα για το 2013 ξεκινά με το Γύρο Αλγερίας στις 11-23 Μαρτίου. Από πλευρά μας ευχόμαστε καλή επιτυχία στη νέα σεζόν.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...