VW up! mobile applications & microsite

Η Kosmocar – Volkswagen δημιουργεί τα mobile applications “up! e-catalogue” & “up! Challenge game” και το microsite “vwup.gr”

  • -
  • -

Δύο mobile applications και ένα microsite δημιούργησε η KosmocarVolkswagen για το up!, ένα από τα πιο ξεχωριστά και σημαντικά μοντέλα της μάρκας. Πρόκειται για τα mobile applications “up! e-catalogue” και “up! challenge” και την διαδικτυακή πλατφόρμα – microsite “vwup.gr”. Ας τα δούμε αναλυτικά, όπως παρουσιάζονται στο δελτίο τύπου της Kosmocar – Volkswagen:

 

  Volkswagen up! e-catalogue  



Σήμερα οι mobile ψηφιακές εφαρμογές - applications έχουν αρχίσει να γίνονται μέρος της ζωής μας καθώς αποτελούν μία εύκολη λύση στην αναζήτηση πληροφοριών με δυνατότητα πρόσβασης σε αυτές ανά πάσα στιγμή από τα κινητά τηλέφωνα ή τα tablets. Έτσι, δημιουργήθηκε ο πρώτος στην Ελλάδα ηλεκτρονικός διαδραστικός κατάλογος για αυτοκίνητο, το «up! e-catalogue». Με το application αυτό, οι χρήστες τηλεφώνων iPhone και ταμπλέτας iPad μπορούν να «πλοηγηθούν» στα χαρακτηριστικά του up! με ευχάριστο τρόπο, βλέποντας ταυτόχρονα video του αυτοκινήτου, εξερευνώντας το σε 360 μοίρες, δημιουργώντας το δικό τους up!, αλλά και το δικό τους περιοδικό με φωτογραφίες του up!. Και βέβαια, έχουν την δυνατότητα και να μοιραστούν όλα τα παραπάνω με τους φίλους τους στο Facebook!

Η συγκεκριμένη εφαρμογή διατίθεται δωρεάν μέσω του iTunes Store.

 

  Volkswagen up! challenge game  



Τα mobile applications είναι ιδιαίτερα δημοφιλή και στο κομμάτι των παιχνιδιών. Tο «up! challenge», είναι ένα παιχνίδι ράλι στο οποίο ο χρήστης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε τρεις τύπους παιχνιδιού, single player – multiplayer – time trial, καθώς και σε τρία επίπεδα δυσκολίας εύκολο – μέτριο – δύσκολο. Στο τέλος κάθε πίστας ο χρήστης έχει την δυνατότητα να μοιραστεί τα αποτελέσματα με τους φίλους του μέσω Facebook και να τους προσκαλέσει να παίξουν και αυτοί. Στόχος αυτής της εφαρμογής είναι η ενίσχυση της εικόνας και η αύξηση της αναγνωρισιμότητας του up! κυρίως στα νεανικά κοινά μέσα από έναν ευχάριστο και διασκεδαστικό τρόπο.

Η συγκεκριμένη εφαρμογή διατίθεται επίσης μέσω του iTunes Store και μπορεί να εγκατασταθεί τόσο σε iPad όσο και σε iPhone εντελώς δωρεάν.

 

  Volkswagen up! microsite  



Αποκλειστικά για το up! έχει δημιουργηθεί το microsite  www.vwup.gr το οποίο ενημερώνει τον επισκέπτη για τις τεχνολογικές καινοτομίες του up! αλλά και τα προϊοντικά του χαρακτηριστικά, μέσα από μία σειρά επεξηγηματικών video. Επιπλέον, λειτουργεί και σαν δίοδος για μία σειρά από ψηφιακές εφαρμογές που στόχο έχουν να κάνουν αναγνωρίσιμο το up! στο ευρύ κοινό. Το microsite είναι προσβάσιμο τόσο από την ιστοσελίδα της μάρκας, όσο και από την εφαρμογή «up! challenge».

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...