Η Limitless συμπιέζει τα έξοδα μετακίνησης

Προτάσεις χρονομίσθωσης (leasing) σε βενζίνη & diesel, για τον ιδιώτη και τον επαγγελματία

  • -
  • -

Έφτασε πάλι η εποχή που πρέπει να προμηθευτούμε τα τέλη κυκλοφορίας και με το νέο φορολογικό νόμο προ των πυλών αλλά και τις τιμές καυσίμων στα ύψη, ο καθένας από εμάς ψάχνει τρόπους να μειώσει το κόστος μετακίνησής του στο ελάχιστο. Η Limitless, με την δεκαετή εμπειρία της στο χώρο της χρονομίσθωσης προτείνει κάποια μοντέλα που συνδυάζουν το μέγιστο φορολογικό όφελος και τη χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου σε μία προσπάθεια να συμπιεστούν στο ελάχιστο τα έξοδα του αυτοκινήτου, τόσο για τον ιδιώτη όσο και για τον επαγγελματία.

Η πρώτη και πιο οικονομική πρόταση αφορά στο μικρό μοντέλο της Suzuki, το Alto με τον κινητήρα των 1000 κυβικών που “καίει” κατά μέσο όρο 4,3 λίτρα βενζίνης ανά 100 km. Με μηνιαίο μίσθωμα 180 ευρώ, αποτελεί την οικονομικότερη είσοδο σ τον κόσμο της χρονομίσθωσης.

Ακριβώς την ίδια κατανάλωση καυσίμου έχει και το μοντέλο της επόμενης πρότασης της Limitless, που απευθύνεται όμως στον επαγγελματία. Το μικρό βανάκι Citroen C1 enterprise eco 1.0, καλύπτει κάθε ανάγκη για αστική επαγγελματική μετακίνηση με 219 ευρώ ανά μήνα. Και ως βανάκι, θα συμψηφίζει ΦΠΑ και θα δικαιολογεί το 100% των εξόδων του κάθε μήνα.

Για τους λάτρεις του diesel, ή απλά για όσους κάνουν πολλά χιλιόμετρα, η καλύτερη επιλογή κατά τη Limitless είναι το Skoda Fabia 1.2 TDI με μέση κατανάλωση 3,8 λίτρα πετρέλαιο ανά 100 km και με μηνιαίο μίσθωμα των 219 ευρώ.

Τέλος, για τον επαγγελματία με αυξημένες απαιτήσεις, ιδανική λύση είναι η μίσθωση του Fiat Fiorino SX με τον 1300άρη diesel που απαιτεί μόνο 4,5 lt ανά 100 km. Και ως επαγγελματικό, θα περάσει εξ ολοκλήρου στα έξοδά του τα 299 ευρώ του μηνιαίου μισθώματος.

Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και για τους όρους που ισχύουν για τις παραπάνω προτάσεις, επισκεφτείτε το www.limitless.gr ή επικοινωνήστε με τους ειδικούς της Limitless στο 210-988.44.22

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...