Mercedes Citan: Ντεμπούτο με BATALA & parkour

H πρώτη επίσημη εμφάνιση του νέου μικρού van της Mercedes-Benz στην Ελλάδα

  • -
  • -

Λίγες μέρες μετά τη δημοσίευση των εκδόσεων και των τιμών του, το Mercedes-Benz Citan πραγματοποίησε την πρώτη επίσημη εμφάνισή του, στις 26 Νοεμβρίου 2012. Σε μία ομολογουμένως ανατρεπτική εκδήλωση στις εγκαταστάσεις της Mercedes-Benz Ελλάς, το Citan έκανε πανηγυρικό ντεμπούτο υπό τους ήχους των κρουστών του συγκροτήματος των BATALA, ενώ αθλητές του parkour υποκλίθηκαν μπροστά στο αστέρι της βραδιάς. Το νέο mini van ολοκληρώνει τη γκάμα ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων της Mercedes-Benz Vans και διατίθεται με τρία μήκη αμαξώματος και δύο εκδόσεις, επαγγελματική και επιβατική.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κος Ιωάννης Καλλίγερος (φωτο 6) υποδέχτηκε με ένα θερμό καλωσόρισμα τους προσκεκλημένους, αποκαλύπτοντας και μερικά από τα μελλοντικά πλάνα της μάρκας: “Είμαι πολύ χαρούμενος διότι η Daimler AG συνεχίζει και κάτω από αντίξοες συνθήκες δημιουργεί και λανσάρει προϊόντα υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας. Τα επόμενα χρόνια θα έχουμε τη χαρά να υποδεχτούμε περίπου 30 μοντέλα εκ των οποίων τα 15 είναι εντελώς καινούργια και δεν αντικαθιστούν κάποιο από τα υπάρχοντα. Σήμερα, με υπερηφάνεια σας παρουσιάζουμε το νέο Citan, ένα αυτοκίνητο με το οποίο ολοκληρώνεται η γκάμα των επαγγελματικών οχημάτων Mercedes- Benz από 800 κιλά έως 2,5 τόνους ωφέλιμο φορτίο”.

Στη συνέχεια, η κα Ισαβέλλα Κατσικίνη, Διευθύντρια Ελαφρών Επαγγελματικών Οχημάτων (φωτο 8), παρουσίασε στο κοινό το νέο Citan μιλώντας για τον πλούσιο εξοπλισμό του, την προηγμένη τεχνολογία του αλλά και τα πολλαπλά πλεονεκτήματά του, όπως η άνεση που προσφέρει στον οδηγό, η δυναμική οδική συμπεριφορά, η χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, οι χαμηλές εκπομπές ρύπων αλλά και η ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή του. Έμφαση έδωσε επίσης στην υποστήριξη του πελάτη μετά την πώληση, καθώς ο επαγγελματίας αποκτά μακροχρόνια σιγουριά έχοντας εξασφαλίσει την κινητικότητά του για 30 χρόνια με την νέα εργοστασιακή εγγύηση MobiloVan και τη δυνατότητα για αγορά συμβολαίου συντήρησης με μόλις € 0,50 χωρίς ΦΠΑ την ημέρα.

 

Δες εδώ τις εκδόσεις, τον εξοπλισμό και τις τιμές του Mercedes-Benz Citan

Διάβασε εδώ τις εντυπώσεις μας από την Πρώτη Οδήγηση του Mercedes-Benz Citan

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...