Ebuggy: Αυξάνει την αυτονομία των ηλεκτροκίνητων

Νέο project με μπαταρία-μπαγκαζιέρα

  • -
  • -

Τα ηλεκτροκίνητα συνεχώς πληθαίνουν με ολοένα και περισσότερους κατασκευαστές να μπαίνουν στο χορό. Αναμφίβολα η εξέλιξη τους είναι σημαντική, με μεγαλύτερο αγκάθι να συνεχίζει να αποτελεί η αυτονομία και το κόστος των μπαταριών.

Το project της λειτουργίας του ebuggy δίνει εν μέρει τη λύση στο πρόβλημα της αυτονομίας, ειδικά όταν ο οδηγός θέλει να μετακινηθεί εκτός των τειχών της πόλης και αναζητήσει την επιπλέον αυτονομία. Το καθημερινό ηλεκτρικό όχημα με την μικρής αυτονομίας μπαταρίας, μπορεί έξυπνα πλέον με την μπαταρία-μπαγκαζιέρα να ταξιδέψει χωρίς δεύτερη σκέψη. Αρκεί να επισκεφτεί τον σταθμός ebuggy της περιοχής του. Στην επιστροφή, το ebuggy παραδίδεται πίσω και ο οδηγός συνεχίζει με την – πλήρως φορτισμένη- μπαταρία του αυτοκινήτου του.

 

 

Η διαδικασία σύνδεσης και αποσύνδεσης της μπαταρίας διαρκεί μόλις μερικά λεπτά, όπως συμβαίνει και με έναν τυπικό ανεφοδιασμό σε πρατήριο, ενός τυπικού οχήματος. Βασικός στόχος είναι  η δημιουργία ενός πανευρωπαϊκού δικτύου σταθμών, όπου οι οδηγοί θα μπορούν να αφήσουν τις χρησιμοποιημένες μπαταρίες-μπαγκαζιέρες για να πάρουν καινούριες, αυξάνοντας κατακόρυφα την αυτονομία των οχημάτων τους. 

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...