Αττικές Διαδρομές ΑΕ: Υποψήφια για βράβευση

Το κοινό ψηφίζει στα European Business Awards 2012

  • -
  • -

Η «Αττικές Διαδρομές Α.Ε.», εταιρία λειτουργίας της Αττικής Οδού, που έχει μέχρι σήμερα κερδίσει πολυάριθμες εθνικές και διεθνείς διακρίσεις, είναι υποψήφια για ένα ακόμη βραβείο: Πρόκειται για την Ευρωπαϊκή Διοργάνωση «European Business Awards», που έχει θεσπιστεί με στόχο να επιβραβεύει και να προωθεί τις εταιρίες και τις επιχειρήσεις που ξεχωρίζουν για την εξαιρετική επίδοσή τους μέσω της εφαρμογής βέλτιστων πρακτικών και πρωτοποριακών συστημάτων στην Ευρωπαϊκή αγορά.

Η συμμετοχή της εταιρίας επιλέχθηκε από επιτροπή που κρίνει τις υποψηφιότητες και απαρτίζεται από καταξιωμένες προσωπικότητες διαφορετικών εθνικοτήτων από το διεθνή χώρο του επιχειρείν. Ο θεσμός, που έχει ήδη 6ετή ιστορία, έχει κερδίσει διεθνή αναγνώριση και αποτελεί μοχλό ανάπτυξης για την Ευρωπαϊκή επιχειρηματικότητα, ευνοώντας την ανταγωνιστικότητα, καθώς αναδεικνύει περιπτώσεις επιχειρηματικής επιτυχίας που λειτουργούν ως γνώμονας και παράδειγμα για την αγορά.

Η εταιρία διαγωνίζεται στην κατηγορία που αφορά την εξυπηρέτηση πελατών, έναν τομέα στον οποίο η «Αττικές Διαδρομές Α.Ε. έχει βραβευτεί στην Ελλάδα από το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΙΕΠ). Στη φετινή διοργάνωση η ψηφοφορία γίνεται από το κοινό, που έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει την παρουσίαση video της κάθε εταιρίας και να επιλέξει αυτή που επιθυμεί. Όσοι επιθυμείτε να υποστηρίξετε την Ελληνική συμμετοχή μπορείτε να μπείτε στη σελίδα του διαγωνισμού και να ψηφίσετε.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...