2ο Patras Motor Show

  • -
  • -

Το Σαββατοκύριακο 1 & 2 Σεπτεμβρίου 2012 η ΦΙΛΜΠΑ διοργάνωσε το 2ο Patras Motor Show στο κέντρο της Πάτρας, στο μόλο της Αγίου Νικολάου, υπό την Αιγίδα του Δήμου Πατρέων. Η διοργάνωση μας έστειλε πλούσιο φωτογραφικό υλικό και ένα δελτίο τύπου για τα δρώμενα της εκδήλωσης:

«Το Patras Motor Show (PMS) είναι μία έκθεση μηχανοκίνητων οχημάτων την οποία η ΦΙΛΜΠΑ κατάφερε να μετατρέψει σε μία μεγάλη γιορτή, προσελκύοντας το ενδιαφέρον περισσότερων από 25.000 θεατών. Οι πύλες του Μόλου της Αγίου Νικολάου άνοιξαν το Σάββατο το απόγευμα και το κοινό είχε την ευκαιρία να θαυμάσει από κοντά περισσότερα από 390 αυτοκίνητα, μοτοσικλέτες μαζί με άλλα Μηχανοκίνητα Οχήματα, αλλά και πολλές αιθέριες υπάρξεις, σε σέξι πόζες δίπλα και πάνω στα αυτοκίνητα αλλά και τις μοτοσυκλέτες! Το 2ο Patras Motor Show είχε και Πανελλήνιο χαρακτήρα, συγκεντρώνοντας εκτός από αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες ιδιωτών, οργανωμένα clubs αυτοκινήτων και μοτοσικλετών, αγωνιστικά αυτοκίνητα, drift cars, αντίκες, φόρμουλες, ιδιοκατασκευές, φορτηγά, τετρακίνητα οχήματα, τηλεκατευθυνόμενα μοντέλα, ιστορικά αγωνιστικά αλλά και αυτοκίνητα αντιπροσωπειών.

Δύο μέρες ο Μόλος της Αγίου Νικολάου ξεχείλισε από τα χιλιάδες αγριεμένα άλογα με τους ήχους των μοτέρ και τα σκασίματα των εξατμίσεων να είναι τόσο δυνατοί που οι ηχητικές εγκαταστάσεις της εκδήλωσης αδυνατούσαν να τους καλύψουν, παρά τα πολλά db της μουσικής που έβγαζαν καθ΄ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης. Μεγάλος χορηγός του 2ου PMS ήταν το Αχαϊκό Edelwais όπου όλο το Σαββατοκύριακο μοίρασε πάνω από 3 τόνους παγωτό στους επισκέπτες, γλυκαίνοντας την όλη διοργάνωση με Μέγα Υποστηρικτή την Ford Lazanas όπου ήταν εκεί με τα εντυπωσιακά νέα μοντέλα Fiesta και Focus 1.0 Eco Boost. Ξεχωριστό χαρακτήρα στην οργάνωση έδωσαν και τα πολλά show που έγιναν.Τραγούδι από την Γιούλη Ασημακοπούλου, db drag contest,  επιδείξεις νέων μοντέλων αυτοκινήτων και μηχανών αλλά και το εντυπωσιακότερο όλων το γυναικείο car wash με την Eλένη Μαντζουράνη ( ή αλλιώς το κορίτσι του Θέμου ) όπου μαζί με την φίλη της Αγγελική, πρόσφεραν ένα καυτό πλύσιμο αλλά και Dance Show, τραβώντας τα αντρικά βλέμματα από τα αυτοκίνητα!

Η εκδήλωση έκλεισε την Κυριακή το βράδυ με την βράβευση των καλύτερων οχημάτων ανά κατηγορία. Μετά την επιτυχία της διοργάνωσης του 2ου Patras Motor Show, η πάντα πρωτοποριακή ΦΙΛΜΠΑ βάζει πλώρη για το PMS του 2013, με την ελπίδα να καθιερωθεί σαν Πανελλήνια Έκθεση συγκεντρώνοντας κάθε χρόνο όλους τους φίλους του μηχανοκίνητου σε μία διαφορετική – μοναδική γιορτή στην πόλη της Πάτρας.»

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...