Ράλλυ Ακρόπολις 2012 - Hall of Fame

Ψήφισε τον αγαπημένο σου Συνοδηγό!

  • -
  • -

Μέχρι τις 15 Μαΐου θα μπορείτε να ψηφίζεται στο www.acropolisrally.gr τον αγαπημένο συνοδηγό στην ιστορία του Ράλλυ Ακρόπολις. Η ψηφοφορία για την ανάδειξη του νικητή της νέας (6ης) κατηγορίας του Acropolis Rally Hall of Fame θα διενεργείται αποκλειστικά μέσω internet στον επίσημο διαδικτυακό τόπο του αγώνα (www.acropolisrally.gr)

 Οι χρήστες της ιστοσελίδας μπορούν να συμμετάσχουν στην ψηφοφορία συμπληρώνοντας την ειδικά διαμορφωμένη ηλεκτρονική φόρμα, που βρίσκεται εδώ.

Οι χρήστες έχουν δυνατότητα ψήφου, συμπληρώνοντας παράλληλα την έρευνα που ακολουθεί της ψηφοφορίας και συμπληρώνοντας τα ζητούμενα από την ιστοσελίδα στοιχεία τους στη σχετική ηλεκτρονική φόρμα που εμφανίζεται μετά και από την τελευταία ερώτηση της έρευνας. Κάθε χρήστης έχει δικαίωμα μιας ψήφου ανά κατοχυρωμένη και έγκυρη ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail).

Δικαίωμα ψήφου στο Acropolis Rally Hall of Fame έχουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι χωρίς κανένα γεωγραφικό, ηλικιακό ή άλλο περιορισμό. Οι ψήφοι που θα συγκεντρωθούν θα καταμετρηθούν με ευθύνη των διοργανωτών και θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα του αγώνα (www.acropolisrally.gr).

ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΑΣ ΣΥΝΟΔΗΓΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ

Κάνε Like στην επίσημη σελίδα του Ράλλυ Ακρόπολις και Κέρδισε πλούσια δώρα!

Εγκατέστησε την εφαρμογή του Countdown για το Ράλλυ των Θεών!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...