Στις 24-27 Μαΐου παίρνουμε τα βουνά. Εσύ?

Το gocar.gr χορηγός επικοινωνίας του Ράλλυ Ακρόπολις 2012

  • -
  • -

Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε κι επίσημα πως το gocar.gr είναι χορηγός επικοινωνίας του 58ου Ράλλυ Ακρόπολις. Στο πλαίσιο της χορηγίας, το gocar.gr θα φροντίσει μεταξύ άλλων για την δυναμική παρουσία του Ράλλυ Ακρόπολις στα social media, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας μια σειρά ενεργειών στην επίσημη σελίδα του αγώνα στο Facebook. Ειδικότερα, το gocar.gr έχει ήδη ετοιμάσει εφαρμογή αντίστροφης μέτρησης -countdown- , όπου κάθε μέρα εμφανίζεται στο wall του χρήστη ο αριθμός των ημερών που απομένουν για την εκκίνηση του ράλλυ, μαζί με μία ξεχωριστή πληροφορία, ένα tip για τον σκληρότερο αγώνα του WRC. Ακόμα, οι fan της σελίδας του Ράλλυ Ακρόπολις, στην εφαρμογή Merchandise θα μπορούν πλέον να δουν τα επίσημα προϊόντα του Ράλλυ των Θεών και εφόσον το επιθυμούν να προβούν σε αγορά μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματός της. Επιπλέον, ένας μοναδικός διαγωνισμός , με δώρα 10 σετ επίσημων προϊόντων του ράλλυ! (Μπλούζα – Καπέλο – Μπρελόκ – Lanyard)  θα "τρέχει" από την Παρασκευή 5 Μαίου και για δύο εβδομάδες στην επίσημη σελίδα του αγώνα στο Facebook.

Οι εκπλήξεις από το gocar.gr όμως δεν σταματούν εδώ.
Ένας ακόμη μεγάλος διαγωνισμός γίνεται σε συνεργασία με τις υπηρεσίες φιλοξενίας του ράλλυ. Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός θα υλοποιηθεί στο site μας με super δώρα: 5 διπλά  bronze πακέτα φιλοξενίας και 1 co-drive περιμένουν όλους όσους αγαπούν το ράλλυ Ακρόπολις και θέλουν να ζήσουν την εμπειρία του αγώνα από προνομιακή θέση.

Και βέβαια, η ομάδα του gocar.gr τις ημέρες του ράλλυ (24-27 Μαΐου) θα πάρει τα βουνά, ενημερώνοντας μέσα από το site αλλά και μέσω του facebook, για ότι συμβαίνει στον ελληνικό αγώνα, εντός και εκτός των διαδρομών, με γρήγορα νέα, ανασκόπηση κάθε ημέρας, συνεντεύξεις, φωτογραφικό υλικό και video. Γι' αυτό, είτε πάρεις τα βουνά είτε όχι, μείνε online για να δεις όλα τα ενδιαφέροντα πράγματα που ετοιμάζουμε για το Ράλλυ Ακρόπολις 2012!

Διαγωνισμός : το Gocar σε πηγαίνει VIP στο Ράλλυ Ακρόπολις!

Κάνε Like στην επίσημη σελίδα του Ράλλυ Ακρόπολις και Κέρδισε πλούσια δώρα!


Εγκατέστησε την εφαρμογή του Countdown για το Ράλλυ των Θεών!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...