5o Alfisti Track Day (16-17-18 Μαρτίου)

Τρείς μέρες με ότι αγαπάς!

  • -
  • -

Μακάρι έτσι να περνούσαν όλες οι μέρες της ζωής μας. Γιατί εδώ που τα λέμε, τι θέλει ο άνθρωπος για να είναι ευτυχής; Όχι πολλά πράγματα, απλά να βρίσκεται ανάμεσα σε αυτά που αγαπά και τι καλύτερο αν «αυτά» διαθέτουν δύο εκκεντροφόρους και ένα δράκο που τρώει ανθρώπους, για σήμα τους!

Οι φίλοι του Alfisti Club για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά στη πίστα των Σερρών και εν μέσω κρίσης, κατάφεραν να μαζέψουν 55 συμμετοχές στο ετήσιο track day τους και όλοι (ακόμα και οι βούλγαροι που κατηφόρισαν) για τρείς ολόκληρες μέρες το διασκέδασαν.

Βέβαια το ταμείο είναι μείον, όπως μας εμπιστεύτηκαν οι οργανωτές που αναγκάστηκαν να βάλουν χέρι στα περσινά κέρδη, οπότε και οι συμμετοχές ήταν υπερδιπλάσιες, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι πάντα υπάρχει «του χρόνου»  και ότι η αγάπη είναι η τελευταία που υποκύπτει! (Όχι δεν είναι η ελπίδα!)

Πάντως ακόμα και οι καιρικές συνθήκες βοήθησαν και αν το πρωί τρομάξαμε από την συνηθισμένη ομίχλη των Σερρών, το μεσημέρι είχαμε μείνει με το κοντομάνικο! Τρείς μέρες «χαλλλαρές» (με το «λ» χτυπητό) με ότι αγαπάμε, σίγουρα δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο!

Οι συμμετοχές περιελάμβαναν μεγάλη ποικιλία και πέρα από την εκτός συναγωνισμού 155 GTA που κατέφτασε από την Ιταλία με τον Fabio Sordi στο τιμόνι, για να τιμήσει την εκδήλωση, μπορούσε κανείς να θαυμάσει ένα από όλα, από Giulia και Gt Veloce, Sprint, Αlfetta, μέχρι 33, 75, 155, 156, 146, 147 και Spider, για να φτάσουμε στις φρέσκιες Giulietta και Mito. Μάλιστα η λέσχη για λόγους ασφάλειας είχε χωρίσει τα αυτοκίνητα σε έξη κατηγορίες με κριτήριο την δυναμικότητα, ώστε να μην προκληθούν ατυχήματα και πολύ σοφά έκανε.

Όμως όπως λέμε και το ξαναλέμε, το κέφι είναι αυτό που τελικά μετράει και από αυτό υπήρχε πολύ, όπως άλλωστε και οι συζητήσεις του τύπου: «Τι σχέση χρησιμοποιείς;» ή «Με είδες πως μπαίνω στη στροφή;» Συζητήσεις που είναι σίγουρο ότι θα συνεχιστούν μέχρι του… χρόνου, οπότε και πάλι όλοι θα συναντηθούν για θα λυθούν οι διαφορές.

Αλλά ήταν και τρείς μέρες «value for money» και αυτό γιατί η λέσχη κατάφερε και έχτισε ένα πολύ οικονομικό πακέτο χρεώνοντας ελάχιστα χρήματα. Αθροίστε λοιπόν, μόνο 70 ευρώ (!) η πίστα και για τις τρείς μέρες, 120 ευρώ το ξενοδοχείο (το καλύτερο της όλης παρακαλώ) και για όσους δεν ήθελαν να υποστούν τα αυτοκίνητά τους τον πόνο των χιλιομέτρων, η νταλίκα χρέωσε 200 ευρώ για το ανέβα-κατέβα. Σε αυτά πάντως καλό θα ήταν να προσθέσετε ακόμα 100 ευρώ για βενζίνη και 200-280 για ελαστικά και τέλος θα έπρεπε να έχετε και ακόμα 50 ευρώ για να βάλετε κάτι στο στόμα σας! Και πάλι πολλά είναι, αλλά πιο οικονομικά δεν γίνετε, για να βιώσετε ένα γεμάτο τριήμερο σε μια πραγματική πίστα!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους χρόνους επικοινωνήστε με το www.alfisti.gr

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...