Ζητούνται ταξιτζήδες για Αυστραλία

Σίγουρη ταρίφα για 1000 τολμηρούς

  • -
  • -

Όσοι λοιπόν βαρεθήκατε να σπάτε το κεφάλι σας για το τι θα γίνει τελικά με τον κλάδο τον ταξί και την απελευθέρωση του επαγγέλματος που διακονούν εδώ και μήνες τρεις διαφορετικοί Υπουργοί, πλέον υπάρχει λύση με σίγουρο μισθό. Μία αίτηση και μπορεί να είστε εσείς αυτός που θα υπογράψει σύμβαση με τις δύο ενδιαφερόμενες εταιρείες για να εργαστείτε ως ταξιτζής στην Αυστραλία.

Όλα ξεκίνησαν από άρθρο της εφημερίδας Herald Sun της Μελβούρνης όπου αναφέρονταν ότι ζητούνται 1000 οδηγοί ταξί με Ελληνική υπηκοότητα για εργασία στην Αυστραλία. Οι ενδιαφερόμενες εταιρείες όπως η Taxilink και η Ambassador Taxis ανήκουν σε Έλληνες οι οποίοι σκεπτόμενοι πατριωτικά, αλλά γνωρίζοντας και την εργατικότητα μας, σκέφτηκαν ότι η  μετανάστευση θα έδινε λύση σε πολλούς συμπολίτες μας. Αρχικά όλοι οι αιτούντες θα περάσουν από κάποιο σεμινάριο στην Αθήνα κι όσοι επιλεγούν θα τους προσφερθεί εγγυημένη εργασία με μηνιαίες αποδοχές 4000 δολαρίων Αυστραλίας καθαρά.

Βέβαια ακόμη δεν έχει ανταποκριθεί το αρμόδιο υπουργείο μετανάστευσης της Αυστραλίας  το οποίο θα αποφανθεί αν θα δοθεί άμεσα άδεια παραμονής στους επιλεγέντες, ωστόσο αυτό εκτιμάται ότι δεν θα είναι πρόβλημα. Όσοι επιλεγούν θα εγγραφούν στη νεοσυσταθείσα ακαδημία για οδηγούς ταξί της Μελβούρνης (Australian Taxi Academy), ώστε να εκπαιδευτούν με έξοδα της εταιρείας και με τη φοιτητική τους βίζα θα έχουν το δικαίωμα εργασίας έως 20 ώρες την εβδομάδα και απεριόριστες ώρες κατά τη διάρκεια των διακοπών. Όσοι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση εδώ και εδώ. Και κάτι τελευταίο: Στην Αυστραλία οδηγούν ανάποδα, οπότε απαιτείται μικρή περίοδος προσαρμογής στις αγγλόφερτες συνήθειες οδήγησης. 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...