Γράμμα στον Άγιο Βασίλη

ΤΟΡ 10+1 δώρα για την Πρωτοχρονιά του 2012

  • -
  • -

Στην επιλογή δώρου, σχεδόν πάντα υπάρχει κάποιος προβληματισμός: “Θα του αρέσει αυτό που διάλεξα; Θα μου φτάσουν τα χρήματα; Μήπως είναι υπερβολικό;”. Επειδή κι εγώ τα ίδια πράγματα σκέφτομαι, έκανα μια έρευνα στο internet και βρήκα τα 10+1 καλύτερα δώρα για τις φετινές γιορτές, από 14 μέχρι 1.650.000 ευρώ – έτσι, για να καλύψω όλες τις τσέπες. Δώρα για τους φίλους, για τα παιδιά, για εμάς τους ίδιους ή ακόμη και για το αυτοκίνητό μας. Καλή διασκέδαση και… καλή χρονιά να έχουμε.

 

 

 

€ 14

Κουστούμι Rudolph για το αυτοκίνητο

 


Βάλε και το αυτοκίνητό σου στο πνεύμα των ημερών - μεταμφίεσέ το σε ελαφάκι Rudolph. Η στολή περιλαμβάνει κέρατα και κόκκινη μύτη. Για τους ψαγμένους οδηγούς, υπάρχει και καπέλο-χριστουγεννιάτικο δέντρο.

 

 

€ 18

t-shirt “BEER, NOW CHEAPER THAN GAS”



 

Το μήνυμα τα λέει όλα… Στο www.tokotoukan.gr θα βρεις και άλλα πολλά t-shirt, όπως το: “HYBRID – half man, half pig”.

 

 

€ 20

Ηλεκτρικό σκουπάκι οδοκαθαριστήρας γραφείου

 


 

Με ειδικές περιστρεφόμενες βούρτσες και σκούπα που ρουφά τα σκουπίδια στον ειδικό χώρο αποθήκευσης απορριμμάτων. Για να κάνεις αυτόματο καθάρισμα του γραφείου σου. Θα το βρες στο www.getitnow.gr.

 

 

€ 38

Ψαχτήρι χαμένων κλειδιών αυτοκινήτου

 


Μη μου πεις ότι δεν έχεις ξεχάσει ποτέ που έβαλες τα κλειδιά του αυτοκινήτου σου. Ακόμη χειρότερα είναι όταν τα παιδιά σου έχουν βάλει το… χεράκι τους. Μην ανησυχείς όμως, με αυτό το μαραφέτι μπορείς πλέον να παίζεις κρυφτό και με τα παιδιά, και με τα κλειδιά σου.

 

 

€ 50

Τηλεκατευθυνόμενο για παντηλίκια

 


Η συνταγή είναι απλή και γνωστή: αγοράζεις ένα τηλεκατευθυνόμενο, αφαιρείς τα λάστιχα από τους πίσω (κινητήριους) τροχούς και το ντριφτ-πάρτυ αρχίζει. Προτίμησε το μωσαϊκό της γιαγιάς, γιατί οι αρμοί στα πλακάκια περιορίζουν τη διασκέδαση.

 

 

€ 100

Εσωτερικό αυτοκινήτου Barbie

 


Ιδανικό δώρο για γυναίκες κάθε ηλικίας. Αγοράζεις καλύμματα για τα καθίσματα σε μοβάκι (€ 50) και βάφεις με ροζ σπρέυ (€ 20) το ταμπλό. Για το πάτωμα, πάρε το παλιό χαλί από το χωλ της γιαγιάς, για να κάνεις και οικονομία. Για να ολοκληρωθεί το αποτέλεσμα, βάλε και λαμπάκια (€ 30) σε σημεία του ταμπλό και του ουρανού.

 

 

€ 135

Paintball με άρμα μάχης

 


Επειδή όλοι χρειαζόμαστε ένα τρόπο εκτόνωσης αυτή την εποχή. Ρώτησα το site αν γίνεται στην αντίπαλη ομάδα να είναι μερικοί Έλληνες πολιτικοί, αλλά δεν μου έχουν απαντήσει ακόμη. Για όποιον ενδιαφέρεται, μπορεί ακόμη και να αγοράσει ένα τέτοιο άρμα μάχης.

 

 

€ 405

Ποδήλατο VW GTI 1976 Bonanza

 


Για τους λάτρεις του κλασικού που παραμένουν κολλημένοι με το Volkswagen Golf GTI 1ης γενιάς – ή για όσους τους αρέσουν τα ποδήλατα τύπου τσόπερ και δεν ντρέπονται να το πουν… Θα το βρείς στο http://www.volkswagenmerchandise.co.uk.

 

 

€ 600

Αυτοκίνητο – ζαρντινιέρα

 


Ιδανικό για διαχειριστές πολυκατοικιών. Παίρνεις ένα σαπάκι με 500 ευρώ και με τα υπόλοιπα 100 το γεμίζεις χώμα και πρασινάδα, δημιουργώντας μια ξεχωριστή ζαρντινιέρα στην είσοδο της πολυκατοικίας, του κτήματος ή του γραφείου σου. Ή αλλιώς, χρησιμοποιείς το 2,5λιτρο που σου έμεινε αμανάτι όταν κατέθεσες τις πινακίδες για να γλιτώσεις τα τέλη κυκλοφορίας.

 

 

€ 10.050

Αυτοκίνητο με πισίνα

 


Για να το παίζεις cool στα χιόνια (δεν ανάβω καλοριφέρ επειδή δεν κρυώνω). Και επειδή το πρωτότυπο Mini XXL της φωτογραφίας είναι μάλλον απίθανο να το αγοράσεις, πάρε ένα μεταχειρισμένο pick-up - όχι παλιό, μην είναι τελείως σαπάκι - με κάνα δεκάρικο και βάλε μουσαμά στην καρότσα – όπως εδώ.

 

 

€ 1.650.000

Bugatti Veyron "L'Or Blanc"

 


Μια και μοναδική. Το ιδανικό δώρο για την κυρά σου (την επίσημη ή την… ανεπίσημη), αν φυσικά “το λέει” η τσέπη σου. Επειδή τα swarovski στα αυτοκίνητα είναι πλέον πολυφορεμένα.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...