Porsche after sales service

Νέο Πρόγραμμα Προνομίων από την ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε.

  • -
  • -

Με το Νέο Πρόγραμμα Προνομίων, η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε. προσκαλεί τους πελάτες της να «παραδώσουν» την Porsche τους σε αυτούς που την ξέρουν καλύτερα! Με στόχο την παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών προς τους πελάτες της, το Business Unit Porsche της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε. ανακοίνωσε ένα Νέο Πρωτοποριακό Πρόγραμμα Προνομίων, σχεδιασμένο να προσφέρει τη μέγιστη δυνατή συντήρηση των οχημάτων Porsche. Πιο συγκεκριμένα, από τις 10 Οκτωβρίου 2011 έως τις 27 Οκτωβρίου 2011 στα Porsche Centers Μεταμόρφωσης, Γλυφάδας & Θεσσαλονίκης, οι κάτοχοι Porsche θα έχουν την δυνατότητα να υποβάλλουν τα οχήματά τους σε δωρεάν έλεγχο 33 σημείων, αλλά και να αποκτήσουν δωρεάν την κάρτα του Νέου Προγράμματος Προνομίων, απολαμβάνοντας έτσι ειδικά προνόμια και προσφορές. Το Νέο Πρόγραμμα Προνομίων περιλαμβάνει:

  • Για οχήματα κάτω των 5 ετών: έκπτωση 5% στην εργασία και 10% στα ανταλλακτικά.
  • Για οχήματα από 5 έως 10 ετών: έκπτωση 10% στην εργασία και 15% στα ανταλλακτικά.
  • Για οχήματα από 10 ετών και άνω: έκπτωση 15% στην εργασία και 15% στα ανταλλακτικά.

Επίσης, θα παρέχεται δωρεάν για ένα χρόνο η Οδική Βοήθεια Porsche Assistance, που προσφέρει δυνατότητα μετακίνησης και ασφάλειας, σε όλη την Ευρώπη, 365 ημέρες το χρόνο και 24 ώρες την ημέρα. Επιπλέον, για τις μεταχειρισμένες Porsche με ηλικία έως 9 ετών, υπάρχει πρόγραμμα εγγύησης 1 ή 2 ετών, η οποία δίνεται ύστερα από τεχνικό έλεγχο 111 σημείων.

Ο κος Φώτης Δημητριάδης, Διευθυντής After Sales, δήλωσε σχετικά: «Στην Porsche επιδιώκουμε πάντα να προσφέρουμε στους πελάτες μας εξατομικευμένες συμβουλές, ώστε να εντοπίσουμε τη λύση που είναι κατάλληλη για κάθε ένα αυτοκίνητο ξεχωριστά. Να ενημερώσουμε για την τεχνολογία που χρησιμοποιούμε, να εξηγήσουμε με σαφήνεια τις εργασίες που θα πραγματοποιήσουμε, αλλά και να διαθέσουμε όσο χρόνο χρειάζεται για να εξετάσουμε μαζί με τους πελάτες μας το αυτοκίνητό τους. Για εμάς αποτελεί δέσμευση να διαφυλάξουμε την αρτιότητα των αυτοκινήτων Porsche, ώστε οι πελάτες μας να τα απολαμβάνουν κάθε μέρα, όπως την πρώτη μέρα».

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...