Έργα στη Δυτική Περιφερειακή Λεωφ. Αιγαλέω

Κλειστό τμήμα 1,4 km μέχρι τέλη Δεκεμβρίου

  • -
  • -

Όπως ανακοίνωσε η “Κοινοπραξία Αττική Οδός”, από τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011 και για τρεις μήνες, θα παραμείνει κλειστό τμήμα μήκους 1.400 μέτρων της Δυτικής Περιφερειακής Λεωφόρου Αιγάλεω (ΔΠΛΑ) στο ρεύμα από Αττική Οδό προς Λ.ΝΑΤΟ και Σκαραμαγκά, λόγω εργασιών βαριάς συντήρησης οδοστρώματος.

Εναλλακτικά, για τους προορισμούς των οποίων η κυκλοφορία διακόπτεται, οι οδηγοί μπορούν να εξυπηρετούνται από τις ακόλουθες διαδρομές:

Από Αττική Οδό προς Λ. ΝΑΤΟ: Μετά την είσοδο στην Περιφ. Αιγάλεω τα οχήματα εξέρχονται στην Έξοδο 5 προς ΟΔΔΥ και, ακολουθώντας πληροφοριακή σήμανση που θα τοποθετηθεί, θα καταλήγουν στη Λ. ΝΑΤΟ. Η Έξοδος 5Α της Περιφ. Αιγάλεω προς Λ.ΝΑΤΟ θα παραμείνει κλειστή για όλο το διάστημα των εργασιών.

Από Λ. ΝΑΤΟ προς Σκαραμαγκά: Οι οδηγοί θα ακολουθούν την πληροφοριακή σήμανση που θα τοποθετηθεί και θα χρησιμοποιούν το τμήμα της Περιφ. Αιγάλεω με κατεύθυνση την Αττική Οδό μέχρι τον κυκλικό κόμβο στο Κέντρο Πάλης Άνω Λιοσίων, όπου και θα αναστρέφουν με κατεύθυνση νότια προς Σκαραμαγκά. Η Έξοδος 5Α της Περιφ. Αιγάλεω από Λ. ΝΑΤΟ προς Σκαραμαγκά θα παραμείνει κλειστή για όλο το διάστημα των εργασιών.

Οι οδηγοί παρακαλούνται όπως ακολουθούν την πληροφοριακή σήμανση που θα τοποθετηθεί στην περιοχή των εργασιών. Η "Αττική Οδός" ευχαριστεί τους οδηγούς για την κατανόηση και ζητά συγγνώμη για την ενόχληση.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...