Συστήματα υγραεριοκίνησης από την Kosmocar

EconomyMotion σε επιλεγμένα συνεργεία

  • -
  • -

Μία ακόμη εισαγωγική εταιρεία μπαίνει ενεργά στον τομέα της υγραεριοκίνησης, προσφέροντας λύσεις για πιο οικονομική χρήση ειδικά σε όσους οδηγούς πραγματοποιούν πολλά χιλιόμετρα ετησίως ή έχουν μεγάλου κυβισμού αυτοκίνητα. H Kosmocar εγκαινίασε μια νέα δραστηριότητα υπηρεσιών με την επωνυμία EconomyMotion - Gas Driving Solutions και προσφέρει σε

συνεργασία με επιλεγμένα εξουσιοδοτημένα συνεργατών Service τη δυνατότητα εγκατάστασης συστημάτων υγραεριοκίνησης σε κατόχους Volkswagen, Audi και Επαγγελματικών VW.

Χρησιμοποιεί ψεκασμό υγραερίου υγρού τύπου της Ολλανδικής εταιρείας Vialle ο οποίος είναι πλήρως συμβατός με κινητήρες τεχνολογίας TSI & TFSI. Τα συστήματα αυτά, σύμφωνα με την Kosmocar επιτυγχάνουν μικρότερη κατανάλωση υγραερίου σε σχέση με τα συστήματα ψεκασμού σε αέρια μορφή που κυκλοφορούν στην αγορά, διατηρώντας τις εργοστασιακές επιδόσεις. Το δίκτυο EconomyMotion αποτελείται από συνεργεία που κατέχουν νόμιμη άδεια λειτουργίας συνεργείου αερίων καυσίμων και πληρούν όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας που προβλέπονται από την νομοθεσία, διαθέτοντας εξειδικευμένους τεχνίτες με τον κατάλληλο εξοπλισμό, εκπαιδευμένους ειδικά για τους κινητήρες Volkswagen και Audi. Η Kosmocar παρέχει εγγύηση καλής λειτουργίας δύο ετών ή 100.000 χλμ για το σύστημα υγραερίου, αλλά κι επιπλέον εγγύηση των συνεργαζόμενων μερών του κινητήρα, ενώ παρέχονται ευνοϊκά προγράμματα αποπληρωμής σε δόσεις. Το δίκτυο στο οποίο παρέχονται οι υπηρεσίες EconomyMotion αποτελείται προς το παρόν από τις παρακάτω εταιρείες και σταδιακά θα επεκταθεί και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας.

KARENTA A.E. (Βουλιαγμένης)

ΜΑΝΔΥΛΑΣ Α.Ε. (Θεσσαλονίκη)

ΑΡΖΟΥΜΑΝΙΔΗΣ Α.Ε. (Χαλκιδική)

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ Ε.Π.Ε. (Κιλκίς)

ΠΟΡΕΙΑ Α.Ε. (Σέρρες)

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ Α.Β.Ε.Ε. Ξ.Ε.Ε. (Ξάνθη)

ΖΗΣΚΑΤΑΣ Α.Ε. (Κατερίνη)

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...