Επιχειρηματική διάκριση για τη Kosmocar

Stress test από την STAT BANK

  • -
  • -

Σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 28 Ιουνίου στο Συνεδριακό κέντρο Cotsen Hall της Αμερικανικής Σχολής Κλασσικών Σπουδών, από την Τράπεζα Πληροφοριών για την Οικονομία και τις Επιχειρήσεις STAT BANK, απονεμήθηκαν οι επιχειρηματικές διακρίσεις Stat Bank Awards 2011. Ιδιαίτερο βραβείο απονεμήθηκε στην Kosmocar η οποία κατέκτησε μια από τις πρώτες θέσεις, περνώντας με μεγάλη επιτυχία το stress test, στο οποίο επέβαλε η STAT BANK τις 3.500 μεγαλύτερες (βάσει κύκλου εργασιών ) εταιρίες που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας, στο χώρο της Βιομηχανίας και του Εμπορίου.

Η έρευνα στηρίζεται σε δέκα κριτήρια που σχετίζονται με την πορεία των εργασιών, τα λειτουργικά και καθαρά κέρδη, το δανεισμό και την απόδοση επί των κεφαλαίων.

«Η επιβράβευση αυτή από τη Stat Bank αποτελεί αχτίδα φωτός σε μια κρίσιμη περίοδο για την ελληνική αγορά και αναδεικνύει την ύπαρξη κάποιων επιχειρήσεων που είναι ικανές να μετατρέψουν την κρίση σε ευκαιρία» δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής της Kosmocar κ. Στήβεν Σίρτης. Στην εκδήλωση παρευρέθησαν μεταξύ άλλων εκπρόσωποι του πολιτικού, επιχειρηματικού και δημοσιογραφικού κόσμου.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...