Σύμβαση της Hyundai με εταιρεία leasing για Ευρώπη

Παραδόθηκαν τα 40 πρώτα i40 στην ING

  • -
  • -

Η Hyundai Motor Company υπέγραψε μία διετή πανευρωπαϊκή σύμβαση με την κορυφαία εταιρεία διαχείρισης εταιρικών στόλων οχημάτων «ING Car Lease International». Με βάση  τη σύμβαση, θα διατεθεί στην ολλανδική εταιρεία μία πλήρη γκάμα αυτοκινήτων Hyundai, μεταξύ των οποίων και τα πρώτα i40 για την Ευρώπη.

Η νέα σύμβαση σηματοδοτεί τη συνεισφορά της Hyundai στον ευρωπαϊκό στόλο της ING που αριθμεί 235.000 οχήματα, μεγιστοποιώντας με αυτό τον τρόπο την παρουσία της Hyundai σε αγορές καίριας σημασίας, όπως η Ιταλία, η Γαλλία, η Ισπανία και την Αγγλία. Η διετής σύμβαση αφορά την προμήθεια τουλάχιστον 400 οχημάτων ετησίως.

Η Hyundai εκτιμά ότι η κυκλοφορία του i40 θα αυξήσει σημαντικά τις πωλήσεις της εταιρείας στην κατηγορία D, ενώ φιλοδοξεί ότι το συγκεκριμένο μοντέλο θα αποσπάσει σημαντικό μερίδιο μεταξύ των οχημάτων μίσθωσης ειδικά για τις Ευρωπαϊκές αγορές.

Οι πελάτες της ING Car Lease θα επωφεληθούν από το πακέτο Five Year Triple Care της Hyundai, το οποίο συνδυάζει πενταετή εγγύηση για απεριόριστα χιλιόμετρα, πενταετή οδική βοήθεια και δωρεάν τεχνικό έλεγχο του οχήματος για πέντε χρόνια και θα συνοδεύει κάθε i40.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...