Με δύο πρωτότυπα η SEAT στη Βαρκελώνη

Τα γνωστά IB-E και ΙΒ-Χ μπροστά στους Ισπανούς

  • -
  • -

Στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Βαρκελώνης που πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες, η SEAT παρουσιάζει το IBE και το IBX, τα δύο πρωτότυπα καταδεικνύουν τη νέα σχεδιαστική γραμμή της μάρκας και την εισάγουν στον κόσμο της ηλεκτροκίνησης.

Και τα δύο αυτοκίνητα ανήκουν στην ίδια οικογένεια μοντέλων και η σύλληψη της ιδέας για την κατασκευή τους έχει γίνει με βάση τις μελλοντικές απαιτήσεις της αστικής κυκλοφορίας. Το IBE είναι ένα Sport Coupé, το οποίο το είδαμε στο τελευταίο Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Παρίσι. Το IBX παρουσιάστηκε στη Γενεύη και συνδυάζει τις δυνατότητες ενός SUV και ενός Sport Coupé αυτοκίνητου, ενώ είναι εφοδιασμένο με ένα τελευταίας γενιάς υβριδικό σύστημα.

Ο πρόεδρος της SEAT James Muir δήλωσε ότι «αυτά τα δύο πρωτότυπα αυτοκίνητα είναι μια προεπισκόπηση του σχεδιαστικούDNA των νέων μοντέλων μας και επίσης επιδεικνύουν το ενδιαφέρον της SEAT στην ηλεκτροκίνηση. Ακολουθούν διαφορετικά μονοπάτια. Το IBEδιαθέτει τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της ηλεκτρικής οδήγησης και το ΙΒΧ είναι ένα plug-in υβριδικό αυτοκίνητο. Και τα δύο όμως αποτελούν την απόδειξη για το ενδιαφέρον της SEAT για το περιβάλλον». Ο Muir περαιτέρω τόνισε ότι «η SEAT πρόσφατα ανακοίνωσε πως θα φέρει το “Enjoyneering”, τη νέα αξία της μάρκας που συνδυάζει την οδηγική απόλαυση με την τεχνολογία, στην δυναμική και απαιτητική αγορά της Κίνας. Θα πουλάμε τα μοντέλα που κατασκευάζονται στο εργοστάσιο μας στο Martorell. Η SEAT έχει ως στόχο της ένα λαμπρό μέλλον».

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...