ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Ζήσε και εσύ μια ημέρα στο πιο άγριο ποτάμι της Αθήνας

Δήλωσε συμμετοχή και μπορεί να είσαι εσύ ο τυχερός που θα κάνει rafting σε μία από τις καλύτερες πίστες στον κόσμο.

  • -
  • -

Την ευκαιρία να ζήσεις μια ημέρα στο πιο άγριο ποτάμι της Αθήνας σου προσφέρει το gocar.gr σε συνεργασία με την εταιρεία «Πάρκο Αναψυχής & Αθλητισμού Ελληνικού Α.Ε.», στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Ημέρες Άθλησης και Ψυχαγωγίας 2011» που πραγματοποιείται αυτές τις μέρες στην Ολυμπιακή πίστα του Ελληνικού.

Τώρα έχεις και εσύ την ευκαιρία να απολαύσεις την εμπειρία του rafting σε μια από τις καλύτερες εγκαταστάσεις, σε παγκόσμιο επίπεδο, διεκδικώντας μια από τις τρεις διπλές προσκλήσεις για εσένα και το/η φίλο/η σου, που σου προσφέρει το gocar.gr. Μπες στη σελίδα του διαγωνισμού, δήλωσε ποια μέρα σε ενδιαφέρει και μπορεί να είσαι εσύ ο τυχερός νικητής.

Οι δωρεάν διπλές προσκλήσεις που προσφέρει το gocar.gr αφορούν το Σάββατο 19 Μαρτίου, το Σάββατο 26 Μαρτίου και το Σάββατο 2 Απριλίου. Οι νικητές θα αναδειχθούν με τη διαδικασία της κλήρωσης που θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 18 Μαρτίου, την Πέμπτη 24 Μαρτίου και την Παρασκευή 1 Απριλίου και θα αφορούν τη συμμετοχή τους στη δραστηριότητα του επερχόμενου Σαββάτου.

Μη χάνεις χρόνο, το πιο άγριο ποτάμι της Αθήνας σε περιμένει να το δαμάσεις…

 

Υποσημείωση: Οι τυχεροί νικητές του διαγωνισμού θα ειδοποιούνται μέσω e-mail και τηλεφωνικά τόσο από το gocar.gr όσο και από την εταιρεία "Πάρκο Αναψυχής & Αθλητισμού Ελληνικού Α.Ε" για τις λεπτομέρειες σχετικά με το δώρο τους.


Update

Νικητές διαγωνισμού:

Για το Σάββατο 19 Μαρτίου, Γιώτα Παφλιά

Για το Σάββατο 26 Μαρτίου, Σωτήρης Γιωτάκης

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...