Η Coral υπογράφει την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας

  • -
  • -

Η Coral Α.Ε., στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειάς της για τη μείωση των ατυχημάτων, ανανέωσε την Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011 τη συμμετοχή της στην Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας.

Τα προγράμματα που περιλαμβάνονται στη δέσμευση της Coral στην Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας αφορούν ενδεικτικά:

- Συνεχές πρόγραμμα εκπαίδευσης με θέμα την αμυντική και ασφαλή οδήγηση. Το πρόγραμμα απευθύνεται στους οδηγούς βυτιοφόρων, και σε όλο το προσωπικό της εταιρίας που οδηγεί κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας του.

- Διαχείριση δρομολόγησης με αυτοματοποιημένα συστήματα διαμόρφωσης δρομολογίων, αξιοποίησης συστημάτων GPS και αξιολόγησης επικινδυνότητας διαδρομών.

- Τακτικές αξιολογήσεις των μεταφορέων, χρησιμοποιώντας μια σειρά κριτηρίων, με προτεραιότητα τις επιδόσεις τους στον τομέα της οδικής ασφάλειας.

- Τις «Ημέρες Ασφάλειας», που στοχεύουν στην περαιτέρω ευαισθητοποίηση του προσωπικού σε θέματα ασφάλειας, με σύνολο παράλληλων ενεργειών όπως για παράδειγμα: Ετήσιο διαγωνισμό ζωγραφικής  για τα παιδιά του προσωπικού της εταιρίας και των συνεργατών της, σε συνεργασία με το Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης.

Υπενθυμίζεται ότι η Coral A.E. αποτελεί τη συνέχεια της Shell Hellas Α.Ε., όταν αυτή μετονομάστηκε τον Ιούλιο του 2010 σε συνέχεια της εξαγοράς της από τη Motor Οil Ελλάς Α.Ε. Η εταιρία λειτουργεί στην Ελλάδα από το 1926. Η εταιρεία διατηρεί κάτω από το σήμα της Shell περίπου 700 πρατήρια στην Ελλάδα και αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους παράγοντες της αγοράς πετρελαιοειδών.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...