Ράλι Ακρόπολις 2011: Το λογότυπο του αγώνα

Ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του Hall of Fame

  • -
  • -

Στον υπερσύγχρονο χώρο του Ελληνικού Μουσείου Αυτοκινήτου, δόθηκε μία ακόμα προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου για το Ράλι Ακρόπολις. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα προχώρησε σε άκρως σημαντικές αλλαγές ως προς την επικοινωνία, λαμβάνοντας υπόψη και την άποψη του κοινού. Οι ίδιοι οι θεατές κλήθηκαν να επιλέξουν την πρόταση που θεωρούν ότι εκφράζει καλύτερα τον αγώνα, μέσα από ψηφοφορίες που διενεργήθηκαν στο διάστημα Δεκεμβρίου 2010 – Μαρτίου 2011.

Στη σημερινή εκδήλωση παρουσιάστηκε το νέο λογότυπο του αγώνα, το επίσης νέο μότο του, καθώς και τα αποτελέσματα σχετικής έρευνας που διενεργήθηκε σχετικά με το προφίλ, τις απόψεις και τις συνήθειες του κοινού του Ράλι Ακρόπολις. Επίσης ανακοινώθηκαν επίσημα και τα αποτελέσματα για το AcropolisRallyHallofFame, τα οποία προέκυψαν και πάλι μετά από σχετική ψηφοφορία του κοινού.

 

Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας είναι ως εξής:

1. Καλύτερος Έλληνας Οδηγός: "Στρατισίνο"
2. Καλύτερος Ξένος Οδηγός: Colin McRae
3. Καλύτερη Ειδική Διαδρομή: Καρούτες
4. Καλύτερο Αυτοκίνητo: Lancia Delta HF Integrale
5. Κορυφαία Στιγμή: 2005 SSS OAKA

Δείτε εδώ συνολικά τα αποτελέσματα με τους δέκα φιναλίστ της κάθε κατηγορίας

 

Στις καινοτομίες της διοργάνωσης που έχει αναλάβει η εταιρεία Celeritas συμπεριλαμβάνεται και το επίσημο μουσικό κομμάτι του αγώνα, δημιουργία των DSF και DJDino, δύο Ελλήνων νέων δημιουργών, μελών της ομάδας “MusicforUs” -με τη συνεργασία του SteveJazz στην κιθάρα-, πλαισιωμένη από οπτικό υλικό σε παραγωγή της “booproductions”.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...