Ρομά επιτέθηκαν με πέτρες και ξύλα σε αστυνομικούς – Πήραν το περιπολικό [video]

Οι αστυνομικοί δέχτηκαν επίθεση από καταυλισμό Ρομά στην περιοχή του Χαλανδρίου και αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το περιπολικό. Επιχείρηση της Αστυνομίας να ανακτήσει το περιπολικό.

  • -
  • -

Έπειτα από σήμα που έλαβε το Κέντρο Επιχειρήσεων της Αστυνομίας για διατάραξη της κοινής ησυχίας, περιπολικό του Αστυνομικού Τμήματος Χαλανδρίου έφτασε έξω από τον καταυλισμό Ρομά στην οδό Σαρανταπόρου. Εκεί βέβαια, περιπολικό και αστυνομικοί δέχθηκαν επίθεση με πέτρες και ξύλα από άτομα του καταυλισμού!

Εγκατέλειψαν αναγκαστικά το όχημα

Οι δυο αστυνομικοί εγκλωβίστηκαν στο σημείο και δεν μπορούσαν να απεμπλακούν, με αποτέλεσμα να αναγκαστούν να εγκαταλείψουν το περιπολικό προκειμένου να μη θέσουν σε κίνδυνο τη ζωή τους.

Οδηγός και ο συνοδηγός, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα κάλυψης και αυτοπροστασίας, κινήθηκαν προς διαφορετικές κατευθύνσεις. Το Κέντρο Επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης ζήτησε ενισχύσεις και στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της ΔΙΑΣ Βορειοανατολικής Αττικής και της ΟΠΚΕ. Εντόπισαν τους συναδέλφους τους και κατάφεραν και τους μετέφεραν σε ασφαλές σημείο.

Ο επόπτης της ΔΙΑΣ Βορειοανατολικής Αττικής, συνοδεία πάνοπλων αστυνομικών της ΟΠΚΕ, έφτασε στο ακινητοποιημένο περιπολικό, το έθεσε σε λειτουργία και το απομάκρυνε από το σημείο που βρίσκονταν οι νεαροί Ρομά, οι οποίοι πετούσαν πέτρες και ότι άλλο  αντικείμενο έβλεπαν μπροστά τους.

Δείτε ακόμα: Ρομά γδύνει Smart σε 3 δευτερόλεπτα και εξαφανίζεται!

Ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες, τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι, ενώ στο περιπολικό προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές. Κατόπιν, συνελήφθησαν τρία άτομα που συμμετείχαν στα επεισόδια, οδηγήθηκαν στις δικαστικές Αρχές και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθερα.

Πηγή: ΕΡΤ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...