Νέο Renault Captur – Πότε έρχεται στην Ελλάδα; Με τι κινητήρες;

Το Renault Captur αλλάζει και γίνεται σημαντικά πιο σύγχρονο, διατηρώντας ως βασικό χαρακτηριστικό τους την μεγάλη γκάμα κινητήρων. Πότε θα το δούμε στην Ελλάδα;

  • -
  • -

Το GOCAR βρίσκεται στη Μαδρίτη για να οδηγήσει το νέο Renault Captur, το οποίο έχει πολλές αλλαγές. Εκεί μάθαμε τους κινητήρες με τους οποίους θα κυκλοφορήσει το επιτυχημένο B-SUV στη χώρα μας, καθώς και πότε θα έρθουν τα πρώτα αυτοκίνητα στις ελληνικές εκθέσεις.

Το Renault Captur έχει χαράξει μία πολύ επιτυχημένη εμπορική πορεία στην Ελλάδα. Ένα από τα βασικά του προσόντα είναι ότι διατίθεται με μεγάλη ποικιλία κινητήρων, κάτι που προσφέρει επιλογές που καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες.

2-renault-captur-facelift-2024-madriti

Οι κινητήρες του Renault Captur στην Ελλάδα – Βενζίνη, LPG, mild hybrid και full hybrid

Η πιο προσιτή επιλογή του νέου Renault Captur θα είναι ο κινητήρας βενζίνης 1,0 λίτρου TCe των 90 ίππων, ενώ λίγο πιο ψηλά σε ισχύ θα είναι ο ίδιος κινητήρας, αλλά με δυνατότητα να καίει υγραέριο (LPG). Το LPG σύνολο θα προσφέρει πιο οικονομικές μετακινήσεις, με ελαφρώς μειωμένους ρύπους και λίγο μεγαλύτερη ισχύ, στους 100 ίππους.

Δείτε ακόμα: Αυτό είναι το τελευταίο diesel supermini στην Ελλάδα - Καταργήθηκαν όλα

Το Renault Captur θα έχει και mild hybrid κινητήριο σύνολο. Θα είναι στα 1,3 λίτρα και θα αποδίδει 140 ίππους σε συνδυασμό με χειροκίνητο κιβώτιο. Ο ίδιος κινητήρας θα διατίθεται και σε εκδοχή 160 ίππων, σε συνδυασμό με αυτόματο κιβώτιο EDC, 6 σχέσεων.

Τέλος, για όσους επιθυμούν τη μέγιστη δυνατή οικονομία καυσίμου και φιλικότητα προς το περιβάλλον, η Renault προσφέρει και την κορυφαία έκδοση E-Tech Full Hybrid των 145 ίππων. Με αυτόν τον κινητήρα, το νέο Captur συνδυάζει έναν ηλεκτροκινητήρα με έναν κινητήρα βενζίνης, εξασφαλίζοντας χαμηλές εκπομπές ρύπων και τη δυνατότητα κίνησης για μερικά χιλιόμετρα μόνο με τη χρήση της ηλεκτρικής ενέργειας.

3-renault-captur-facelift-2024-madriti

Πότε έρχεται το νέο Renault Captur στην Ελλάδα;

Αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την άφιξη του νέου Renault Captur, η οποία θα γίνει στα τέλη Ιουνίου, με το γαλλικό B-SUV να υπόσχεται ότι θα καλύψει τις ανάγκες όλων των οδηγών χάρη στη μεγάλη γκάμα κινητήρων του.

 1-renault-captur-facelift-2024-madriti

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...