Η Uber στηρίζει τον Παραολυμπιονίκη Αθανάσιο Γκαβέλα

Στο πλευρό του αθλητή στίβου 100 μέτρων στον δρόμο για τη διάκριση στους θερινούς αγώνες στην Γαλλία βρίσκεται η γνωστή πλατφόρμα μετακινήσεων.

  • -
  • -

Η Uber ανακοίνωσε την υποστήριξή της με ετήσια χορηγία προς τον αθλητή στίβου και χρυσό Παραολυμπιονίκη στα 100μ. κατηγορίας Τ11, Αθανάσιο Γκαβέλα, καθώς προετοιμάζεται για τους επόμενους θερινούς αγώνες στη Γαλλία.

Ο 24χρονος, εξέφρασε την χαρά της συνεργασίας του με την Uber δηλώνοντας: “Είναι μεγάλη μου χαρά να συμμετέχω σε πρωτοβουλίες που ενισχύουν την προσβασιμότητα των ατόμων με αναπηρία και διευκολύνουν τομείς της καθημερινής τους ζωής. Η εύκολη, ελεύθερη και ασφαλής μετακίνηση δεν είναι πάντα δεδομένη, και γι’ αυτό η προσφορά της Uber είναι ουσιαστικής σημασίας στην βελτίωση της ζωής μας και την κατάκτηση των στόχων μας”. 

1

Ο Αθανάσιος, όπως και οι συναθλητές του, συνεχίζει να προσφέρει σημαντικά μαθήματα ζωής μέσω των επιδόσεών του, αποτελώντας πρότυπο για την κοινωνία. Αποδεικνύει πως με αφοσίωση και σκληρή δουλειά, μπορούμε να ξεπεράσουμε οποιαδήποτε πρόκληση και να επιτύχουμε τους στόχους μας. Η αφοσίωσή του και το ταλέντο του στον αθλητισμό επιβεβαιώνονται από το πρώτο του χρυσό μετάλλιο στους Παραολυμπιακούς του Τόκυο το 2020 και την ανάδειξή του ως «Αθλητής με Αναπηρία της Χρονιάς» για τα έτη 2021 και 2023. Αγωνίζεται σε μεγάλες διοργανώσεις από την ηλικία των 17 ετών και έχει διακριθεί, κατακτώντας υψηλές θέσεις, πέρα από τα Πανελλήνια, αλλά και σε Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα, καθώς και σε εγχώρια και διεθνή meeting. Στην ηλικία των δέκα ετών άρχισε σταδιακά να μειώνεται η όρασή του, ως αποτέλεσμα της γονιδιακής νόσου του Stargardt. Συμμετέχει σε δράσεις ευαισθητοποίησης της κοινωνίας για την καθολική προσβασιμότητα και την συμπερίληψη των ατόμων με αναπηρία στον αθλητισμό και τον πολιτισμό. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

1

Η δέσμευση της Uber για μια κοινωνία χωρίς διακρίσεις, αλλά με ισότητα και συμπερίληψη, αντικατοπτρίζεται σε αυτή τη νέα συνεργασία χορηγίας του Έλληνα αθλητή. Η εταιρεία, μέσω αυτής, ενισχύει τις προσπάθειες του, δημιουργώντας ένα περιβάλλον που τον ενθαρρύνει. Ως πλατφόρμα που διευκολύνει τις μετακινήσεις, η Uber επιδιώκει να διασφαλίσει την ελεύθερη και ασφαλή μετακίνηση για όλους, σωματικά, οικονομικά και κοινωνικά. Για να επιτευχθεί αυτό, στόχος της εταιρείας είναι η εξάλειψη του ρατσισμού, η προώθηση της ισότητας εντός και εκτός του οργανισμού, αλλά και η προώθηση της ασφάλειας και της αποδοχής, σε όλες τις κοινότητες που αυτή δραστηριοποιείται. Οι ισότιμες ευκαιρίες απασχόλησης για άτομα με αναπηρία αποτελούν μια εντατική διεργασία στην Uber, η οποία παρέχει ευκαιρίες τόσο εντός του οργανισμού, όσο και εξωτερικά. Με την κατάλληλη εκπαίδευση από την έμπειρη ομάδα της εταιρίας, και ειδικά διαμορφωμένα οχήματα, άτομα με κινητικά προβλήματα μπορούν να εργαστούν ως οδηγοί χωρίς κανένα εμπόδιο.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...