Γιώργος Λιάγκας: «Μου έκλεψαν το αυτοκίνητο και ζήτησαν 7.000 ευρώ» - Η απάντηση που έδωσε

Αποκαλύψεις σχετικά με το πως του έκλεψαν το αυτοκίνητο και τη συνομιλία που είχε με τους δράστες, έκανε ο Γιώργος Λιάγκας.

  • -
  • -

Κατά τη διάρκεια της σημερινής εκπομπής «Πρωινό», ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε πως στο παρελθόν είχε πέσει θύμα κλοπής. Όπως ανέφερε, του έκλεψαν το αυτοκίνητο έξω από το σπίτι και, μάλιστα, στη συνέχεια τον πήραν τηλέφωνο και του ζήτησαν χρήματα για να του το επιστρέψουν.

«Μου έκλεψαν το αμάξι, βράδυ έξω από το σπίτι μου. Τότε έκανα ένα τηλεπαιχνίδι και γύρισα από τα γυρίσματα 2 το βράδυ, ξυπνούσα το πρωί, έκανα ραδιόφωνο τότε. Ήταν η εποχή που είχα χωρίσει και έμενα σε ένα σπίτι στην Βουλιαγμένη που είχε πάρκινγκ. Σκέφτηκα να το βάλω στο πάρκινγκ, να το βγάλω είναι 5 λεπτά ύπνος παραπάνω, θα κοιμηθώ 4 ώρες, τα 5 λεπτά ήταν σημαντικά. Και το αφήνω πρώτη φορά έξω», είπε αρχικά και συνέχισε λέγοντας:

Δείτε ακόμη: Ρομά έκλεβε βενζίνη από αυτοκίνητο μέρα μεσημέρι - Πού και πώς τον συνέλαβαν;

«Το πρωί που ξύπνησα είδα στον δρόμο μόνο τα θραύσματα από τα τζάμια. Πάω στην αστυνομία, κάνω την καταγγελία. Το λέω πρώτη φορά, δεν το έχω πει ποτέ. Κάνω την καταγγελία και μετά από δύο ημέρες με παίρνουν με απόκρυψη και μου λένε θέλουμε 7.000 ευρώ για να σου επιστρέψουμε το αμάξι. Και τους είπα πάρτε τα 7… Πήρα τα λεφτά της ασφαλιστικής και αγόρασα καινούργιο. Σε τέτοιες διαπραγματεύσεις με τον υπόκοσμο δεν μπαίνω. Δεν τα έδωσα τα λεφτά. Είπα αν βρεθεί, βρέθηκε. Δεν το βρήκα ποτέ» κατέληξε ο παρουσιαστής.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...