Θα αγοράζετε ένα άρωμα που μυρίζει… λάστιχο – Δείτε ποια εταιρεία το λανσάρει

Το άρωμα ονομάζεται Smell My Dust και θα μυρίζει λάστιχο και άνθη… κερασιάς.

  • -
  • -

Η Nissan έχει πλέον ένα νέο άρωμα στη γκάμα της που μυρίζει… λάστιχο. Αλλά και σαν άνθη κερασιάς, γιατί ως γνωστών, στην Ιαπωνία τα άνθη της κερασιάς βρίσκονται σχεδόν… παντού. Σίγουρα, πρόκειται για έναν εξαιρετικά περίεργο συνδυασμό, που δε θα το κρύψουμε, ότι είμαστε πολύ περίεργοι να το μυρίσουμε…

Smell My Dust

Η Nissan ονόμασε το εν λόγω άρωμα, Smell My Dust, αλλά ακόμα δεν έχει ανακοινώσει τον τρόπο με τον οποίο μπορεί κανείς να το αποκτήσει. Η ιαπωνική φίρμα, συνεργάστηκε με ένα εργαστήριο αρωμάτων στη Σαγκάη προκειμένου να φέρει εις πέρας αυτήν την περίεργη… ιδέα.

Η ακριβής σύνθεση και αναλογία του αρώματος παραμένει άγνωστη, αν και όπως φημολογείται, χρησιμοποιήθηκαν πραγματικά κομμάτια από υπολείμματα ελαστικών για τη δημιουργία του.

Και για όσους τυχόν δε γνωρίζουν, η ιαπωνική φίρμα δεν εμπλέκεται με το χώρο της αρωματοποιίας για πρώτη φορά, καθώς διαθέτει μια ολόκληρη σειρά από αρώματα τα οποία μπορεί κανείς να βρει στο Nissanperfume.com και τα οποία, έχουν ονόματα από τα αυτοκίνητα της ιαπωνικής γκάμας, όπως Armada, GTR, Patrol και 350Z, με το τελευταίο να περιγράφεται ως ένα «δροσερό άρωμα» που προκαλεί μια «αίσθηση αγνότητας».

Δείτε ακόμα: Το νέο Nissan Juke ήρθε στην Ελλάδα και αυτές, είναι οι τιμές του

Αναμένουμε να δούμε βέβαια και την αντίστοιχη περιγραφή για το τελευταίο δημιούργημα,  το Smell My Dust…

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...