Google Maps: Η νέα μπάρα που εμφανίζεται στα Android - Τι δείχνει

Το Google Maps απλοποιεί ακόμη περισσότερο τις λειτουργίες του προς όφελος των χρηστών του, τοποθετώντας… μια απλή «μπάρα».

  • -
  • -

Ίσως κάποιοι από εσάς, να έχετε προσέξει ήδη αυτήν την αλλαγή. Εάν όχι, μην αγχώνεστε, διότι σύντομα, η νέα έκδοση 11.127.x, θα είναι διαθέσιμη σε όλες τις Android συσκευές.

Η Google έχει κάνει γνωστό εδώ και καιρό πως επιθυμεί ένα πιο καθαρό γραφικό περιβάλλον για τους χάρτες της, ενώ συγχρόνως εμπλουτίζει και με νέα χρώματα τις καρφίτσες που βάζουμε, ώστε να είναι πιο εύκολο να βρει κανείς τις τοποθεσίες ενδιαφέροντος του στον χάρτη.

Με τρεις επιλογές

Η νέα μπάρα λοιπόν είναι πιο απλοποιημένη, με μόνο τρεις επιλογές, τα Explore, You και Contribute. Στις προηγούμενες εκδόσεις υπήρχαν και τα Updates και Businesses. Οι ενότητες Explore και Contribute παραμένουν ίδιες, όμως το You πλέον φέρνει λειτουργίες Go, Saved και Updates.

Το You έχει εικονίδιο σελιδοδείκτη και διατηρεί την γενική σχεδίαση. Στο πάνω μέρος δεν υπάρχει πλέον η γραμμή αναζήτησης, με τις ειδοποιήσεις και τα μηνύματα από επιχειρήσεις να είναι προσβάσιμα από την επάνω δεξιά γωνία.

Δείτε ακόμα: Η λειτουργία που ξέρουν ελάχιστοι στο Google Maps

Το Google Maps δεν κάνει χρήση μιας ψηλής Material You μπάρας, ούτε χρησιμοποιεί Dynamic Color. Όμως η εφαρμογή θα υιοθετεί τα καρουσέλ εικόνων, όπως το Google Photos.

 

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...