Οι δύο νέες αντιπροσωπείες της BYD στην Ελλάδα – Δείτε που βρίσκονται

Ο όμιλος Σφακιανάκη εγκαινίασε τις δύο νέες κάθετες μονάδες αυτοκινήτων της BYD στη χώρα μας και συγκεκριμένα στην Αττική.

  • -
  • -

Ο Όμιλος Σφακιανάκη ανακοίνωσε την έναρξη πωλήσεων και παροχής υπηρεσιών after sales για τα αυτοκίνητα BYD, του κορυφαίου κατασκευαστή οχημάτων νέας ενέργειας και μπαταριών ισχύος παγκοσμίως, σε δύο σημεία στο νομό Αττικής, στο Μαρούσι και στον Κηφισό.

byd

Οι νέες κάθετες μονάδες σηματοδοτούν μια νέα εποχή για τον Όμιλο Σφακιανάκη και την BYD στην Ελλάδα. Φιλοξενούνται σε ξεχωριστούς χώρους, υψηλής αισθητικής και τεχνολογίας, με το εξειδικευμένο προσωπικό να παρέχει κάθε πληροφορία στους επισκέπτες για τα μοντέλα της μάρκας.

Ποια αυτοκίνητα θα δείτε στις εκθέσεις

Στους εκθεσιακούς χώρους, βρίσκονται ήδη τα δύο πρώτα μοντέλα της BYD στην Ελλάδα, το compact μικρομεσαίο SUV BYD ATTO 3 (C-SUV), και το πολυτελές BYD SEAL (D-Sedan), ενώ θα ακολουθήσουν το προσεχές διάστημα το μικρομεσαίο αυτοκίνητο πόλης BYD DOLPHIN (C-Hatchback) και το ΒΥD SEAL U (D-SUV), το οποίο θα είναι διαθέσιμο τόσο σε έκδοση αμιγώς ηλεκτρική (BEV), όσο και σε έκδοση Plug-In Hybrid (PHEV). 

byd

Δείτε ακόμη: Δοκιμή BYD Seal Excellence AWD 530 PS: Shaolin

Τα δύο πρώτα καταστήματα BYD στην Αθήνα στεγάζονται στη Λεωφ. Κηφισίας 57, Μαρούσι και στη Λεωφ. Αθηνών 173 & Λ. Κηφισού. Οι επισκέπτες μπορούν να δουν από κοντά τα νέα μοντέλα, να βιώσουν μία μοναδική οδηγική εμπειρία και να τοποθετήσουν τις παραγγελίες τους άμεσα, επιλέγοντας το πρόγραμμα απόκτησης που τους εξυπηρετεί καλύτερα. Αναλυτικά οι τιμές των BYD

byd

Παράλληλα, η εμπειρία πελάτη ολοκληρώνεται από τις εξειδικευμένες υπηρεσίες συντήρησης, σε χώρους που είναι εξοπλισμένοι με τα πλέον σύγχρονα μέσα διάγνωσης και επισκευής και με τεχνικούς συμβούλους άψογα καταρτισμένους – με τη δέσμευση ότι θα διατηρούν το αυτοκίνητο του χρήστη πάντα σε κίνηση.

Δείτε εδώ την έκθεση στο Μαρούσι και εδώ στον Κηφισό

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...