Top 10 Μοντέλα 13-19 Μαΐου

Top 10 Μοντέλα 13-19 Μαΐου

Με… εσωτερικές αλλαγές και παραμονή του ιαπωνικού crossover στην κορυφή έκλεισε η εβδομάδα που πέρασε αναφορικά με τα μοντέλα που συγκέντρωσαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον των αναγνωστών του GOCAR.

  • -
  • -

Η εβδομάδα που έκλεισε δεν έκρυβε ιδιαίτερες εκπλήξεις στη λίστα με τα μοντέλα που συγκέντρωσαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον των αναγνωστών του GOCAR. Δεν υπήρξε κάποια νέα είσοδος στο Top 10 και ουσιαστικά παρατηρήθηκαν εσωτερικές αλλαγές στη σειρά της κατάταξης. Αυτή που δεν άλλαξε χέρια για ακόμα μία εβδομάδα είναι η πρώτη θέση. Για ακόμα μία εβδομάδα, και συγκεκριμένα 5η συνεχόμενη, το Suzuki Ignis διατηρήθηκε στην κορυφή της κατάταξης συγκεντρώνοντας το μεγαλύτερο ενδιαφέρον των αναγνωστών μας. Αντίθετα, το Toyota Aygo X σκαρφάλωσε μία θέση περιορίζοντας το Kia Picanto στην 3η θέση της κατάταξης. Το Fiat Panda διατηρήθηκε στην 4η θέση, αλλά δύο θέσεις κέρδισε το Mitsubishi Space Star που συμπλήρωσε την πρώτη πεντάδα. Έκτο παρέμεινε το Seat Ibiza, με το Fiat 500 να πέφτει στην 7η μπροστά από το Suzuki Swift. Τα Dacia Sandero Stepway και Hyundai Kona συμπλήρωσαν για ακόμα μία εβδομάδα την πρώτη δεκάδα.

Δείτε εδώ τα Top 10 Μοντέλα των προηγούμενων εβδομάδων

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Στο μενού Αυτοκίνητα μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...