Γιατί υπάρχει αυτό το εργαλείο μέσα στο BYD - Πώς θα σου σώσει τη ζωή;

Το συναντάμε σε χώρους αποθήκευσης στην καμπίνα των επιβατών και η παρουσία του μπορεί να αποδειχθεί σωτήρια.

  • -
  • -

Τα αυτοκίνητα σήμερα έχουν μία σειρά από συστήματα ενεργητικής ασφάλειας που φροντίζουν για τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια των επιβατών. Όμως, αν συμβεί κάποιο ατύχημα υπάρχει περίπτωση ένα μικρό αξεσουάρ να αποδειχθεί σωτήριο!

Πρόκειται για ένα μικρό μηχάνημα, το οποίο έχει διπλή χρήση! Από τη μία μεριά έχει μία επιφάνεια, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν σφυρί έκτακτης ανάγκης θραύσης των κρυστάλλων του αυτοκινήτου. Με τη χρήση του, μπορεί κάποιος να απεγκλωβιστεί από το όχημα, αν οι πόρτες δεν ανοίγουν. Αυτό που πρέπει να γνωρίζετε είναι πως πρέπει πάντα να χτυπάμε στις άκρες του τζαμιού και όχι στο κέντρο.

Δείτε ακόμη: Τράκαρα με αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες - Τι γίνεται; 

Από την άλλη μεριά, αν αφαιρέσει κάποιος το ειδικό προστατευτικό, αποκαλύπτεται ένας αιχμηρός κόφτης. Με τη χρήση του, οι επιβάτες μπορούν να κόψουν τη ζώνη ασφαλείας σε περίπτωση που έχει μπλοκάρει και δεν λειτουργεί. Υπάρχουν εταιρείες που εφοδιάζουν τα αυτοκίνητα τους με το συγκεκριμένα αξεσουάρ, όπως το BYD Seal U στη φωτογραφία, ενώ όσοι επιθυμούν μπορούν να το αποκτήσουν εύκολα μέσω καταστημάτων, και μάλιστα με την τιμή του να είναι εξαιρετικά χαμηλή.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...