Ayrton Senna: Δείτε το πρώτο τρέιλερ της νέας σειράς στο Netflix [Video]

Μια νέα σειρά 6 επεισοδίων βασισμένη στη ζωή του θρύλου της Formula 1 έρχεται στη γνωστή πλατφόρμα ταινιών.

  • -
  • -

Το Netflix σε λίγο καιρό θα βγάλει μια νέα σειρά 6 επεισοδίων βασισμένη στη ζωή του πρωταθλητή της Formula 1, Ayrton Senna. Φέροντας τον ίδιο τίτλο με το γνωστό ντοκιμαντέρ που είδαμε πριν λίγα χρόνια, είναι η πρώτη φορά που θα δούμε τη ζωή του θρυλικού Βραζιλιάνου σε μία δραματοποιημένη παραγωγή. Το Senna, θα κυκλοφορήσει  αργότερα μέσα στο έτος, με το Netflix να μην ανακοινώνει ακριβή ημερομηνία.

Το teaser trailer δείχνει στιγμιότυπα από τη ζωή του οδηγού, με φόντο τη συναισθηματική του νίκη στο Grand Prix της Βραζιλίας το 1991. Θυμίζουμε πως την εποχή εκείνη ο Senna είχε ήδη 2 παγκόσμια πρωταθλήματα στο ενεργητικό του, αλλά αυτή ήταν η πρώτη φορά που κέρδιζε στην πατρίδα του.

Δείτε ακόμη: Επίσημο: Ο Newey φεύγει από τη Red Bull - Πού θα πάει;

1

Τον Ayrton στη βραζιλιάνική σειρά υποδύεται ο Gabriel Leone, ενώ πρωταγωνιστούν επίσης ο Matt Mella ως Alain Prost και η Pamela Tome ως η κοπέλα του Senna. Σύμφωνα με το Netflix, η σειρά είναι μια φανταστική αφήγηση της ζωής του τόσο πίσω από το τιμόνι όσο και σε προσωπικά θέματα. Ξεκινά νωρίς στην αγωνιστική του καριέρα, όταν ο Senna αγωνίστηκε στη Formula Ford, και πάει μέχρι το τέλος, εκείνη την τραγική Πρωτομαγιά του 1994. Ακριβώς 30 χρόνια πριν από την ημέρα της κυκλοφορίας αυτού του τρέιλερ.

Δείτε το παρακάτω.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...