Τα νέα διόδια του Ε65 - Φτάνουν τα 8,20 ευρώ

Ο χρόνος μέχρι προορισμούς όπως τα Μετέωρα, η Λίμνη Πλαστήρα και τα Τρίκαλα μειώνεται σημαντικά, αλλά με το ανάλογο αντίτιμο…

  • -
  • -

Η παράδοση των δύο νέων τμημάτων του Ε65 έχει σαν αποτέλεσμα να μειωθεί δραστικά ο χρόνος του ταξιδιού σε δημοφιλής προορισμούς έως και τα Τρίκαλα. Πλέον, η απόσταση έως την Καρδίτσα υπολογίζεται σε λιγότερο από 2,5 ώρες και στα Τρίκαλα στις 3 ώρες. Το συνολικό μήκος του νέου αυτοκινητόδρομου αγγίζει τα 182,1 km, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως υπό κατασκευή βρίσκονται τα τελευταία 46 km που θα ξεκινούν από τον κόμβο της Καλαμπάκας και θα ενώνουν τον δρόμο με την Εγνατία Οδό στα Γρεβενά.

Δείτε ακόμη: Μάθε τα πάντα για τον αυτοκινητόδρομο Ε65

Βέβαια, όπως είθισται στους αυτοκινητόδρομους, οι οδηγοί θα πρέπει να καταβάλουν και το αντίστοιχο αντίτιμο για να απολαύσουν την άνεση του νέου αυτοκινητόδρομου, με το συνολικό κόστος να αγγίζει τα 8,2 €! Συγκεκριμένα, από την στιγμή εισόδου στον Ε65 στο ύψος της Λαμίας και έως την Καλαμπάκα, ο οδηγός θα καλύψει 136 km αυτοκινητόδρομου και θα πληρώσει σε τρεις  σταθμούς διοδίων. Συγκεκριμένα:

  • Στο 17,1 km - Λιανοκλάδι: 1,85 €
  • Στο 66,2 km – Σοφάδες: 3,40 €
  • Στο 105,7 km – Τρίκαλα: 2,95 €

Σημειώστε, πως με τη συνολική ολοκλήρωση του έργου, θα προστεθεί ακόμα ένα σταθμός διοδίων στην Οξύνεια στο 151,9 km.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...