Οδηγός έκανε σούζα στη Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου – Δεν είχε καν δίπλωμα!

Ο οδηγός της μηχανής προέβη σε σωρεία παραβάσεων, κάνοντας σούζα πάνω στη γέφυρα. Έπεσε όμως και τον συνέλαβε η αστυνομία.

  • -
  • -

Ένας θρασύτατος και προφανώς ασυνείδητος οδηγός επιχείρησε να κάνει σούζα με τη μοτοσυκλέτα του στη Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο και να πέσει στο οδόστρωμα. Ευτυχώς, ούτε ο ίδιος τραυματίστηκε σοβαρά, ούτε προκάλεσε κάποιο ατύχημα.

Η αστυνομία έφτασε στο σημείο και, αφού είδε ότι ο αναβάτης είναι καλά στην υγεία του, έβγαλε το μπλοκάκι και άρχισε να καταγράφει τις παραβάσεις. Με βάση τον ΚΟΚ, ο οδηγός προέβη σε σωρεία παραβάσεων και συνελήφθη.

gefira

Ειδικότερα, ο αναβάτης συνελήφθη με τις κατηγορίες τις επίδειξης ικανοτήτων και της επικίνδυνης οδήγησης. Παράλληλα, από τον έλεγχο διαπιστώθηκε πως δεν διέθετε καν το ανάλογο δίπλωμα για τα κυβικά της μηχανής.

Δείτε ακόμη: Δίπλωμα μηχανής: Όλες οι κατηγορίες – Αναλυτικά τα παράβολα και τα κόστη

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Συνελήφθη στην Ιόνια Οδό, από αστυνομικούς του Α’ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αντιρρίου – Ιωαννίνων, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση και στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης.

Ειδικότερα, ο συλληφθείς χθες το βράδυ, οδηγώντας μοτοσικλέτα, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης και ενεργώντας επικίνδυνο ελιγμό (σούζες) ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα υλικών ζημιών.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...