Φθηνότερο 6.000 ευρώ το FIAT 500e στην Ελλάδα - Και πρώτη δόση το 2025!

Φθηνότερο από ποτέ και ετοιμοπαράδοτο είναι το στυλάτο FIAT 500e στην Ελλάδα, ενώ σε συνδυασμό με το κορυφαίο χρηματοδοτικό πρόγραμμα, η απόκτησή του γίνεται… πανεύκολη.

  • -
  • -

Έχοντας αποσπάσει τα πιο θετικά σχόλια για την εμφάνιση, το στυλ και την ευελιξία του, το ηλεκτρικό FIAT 500e γίνεται ακόμη πιο προσιτό με το πρόγραμμα ECO BONUS που προσφέρει έκπτωση έως 6.000 € για την κορυφαία έκδοση La Prima και 4.800 € στις υπόλοιπες εκδόσεις. Διαθέσιμο με τρία διαφορετικά αμαξώματα, τα Hatchback, Cabrio, αλλά και το επαναστατικό 3+1 με την μια επιπλέον πόρτα στην πλευρά του συνοδηγού για αυξημένη χρηστικότητα, είναι δεδομένο πως όλοι θα βρουν την καλύτερη δυνατή επιλογή στην γκάμα του ιταλικού μοντέλου!

Αξίζει να σημειωθεί ότι ισχύει και χρηματοδοτικό πρόγραμμα με προκαταβολή 25%, ονομαστικό επιτόκιο 8,95% και διάρκεια αποπληρωμής στους 36 ή 48 μήνες. Προκειμένου δε, να εξαλειφθεί το όποιο άγχος εκ της τυχόν καθυστέρησης εκταμίευσης της υφιστάμενης κρατικής επιδότησης των 8.000 € για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, η αποπληρωμή της 1ης δόσης θα ξεκινάει τον Ιανουάριο του 2025 και μέχρι τότε η FIAT αναλαμβάνει το κόστος των τόκων του πιστούμενου κεφαλαίου, παρέχοντας άτοκη περίοδο χάριτος.

Κάνει «παιχνίδι» την καθημερινότητα!

Το ηλεκτρικό FIAT 500e εφοδιάζεται με μια μπαταρία 42 kWh, με δυνατότητα ταχυφόρτισης από το 0 έως το 80 % μέσα σε μόλις 35 λεπτά. Η ενέργεια επαρκεί για έως και 320 km σε μεικτή χρήση, ενώ εντός πόλης η ακτίνα δράσης μπορεί να ξεπεράσει ακόμη και τα 400 km! Ο ηλεκτροκινητήρας των 118 ίππων κινεί με χαρακτηριστική άνεση το μικρό αμάξωμα του 500e και προσφέρει σβέλτες επιταχύνσεις, ενώ η άνεση είναι αδιαπραγμάτευτο στοιχείο χάρη στο αυτόματο κιβώτιο που απλοποιεί σε πολύ μεγάλο βαθμό τις μετακινήσεις εντός πόλης! Εννοείται ότι χάρη στον οικολογικό του χαρακτήρα, απαλλάσσεται πλήρως από τα τέλη κυκλοφορίας, έχοντας παράλληλα καθημερινή, ελεύθερη είσοδο στον Δακτύλιο της Αθήνας.

Κορυφαία ευελιξία, κορυφαία ασφάλεια

Το FIAT 500 μπορεί να είναι ένα μοντέλο πόλης, όμως ενσωματώνει όλες τις κορυφαίες τεχνολογίες που είναι διαθέσιμες στην αυτοκίνηση. Για παράδειγμα, πρόκειται για το πρώτο μικρό ηλεκτρικό αυτοκίνητο που προσφέρει Αυτόνομη Οδήγηση Επιπέδου 2, στοιχείο που μεγιστοποιεί την άνεση και στην ασφάλεια στην κίνηση εντός πόλης. Παράλληλα, το FIAT 500 «βλέπει» τον δρόμο και εντοπίζει τους κινδύνους, με αποτέλεσμα να αντιλαμβάνεται μια ενδεχόμενη σύγκρουση με το προπορευόμενο όχημα, πεζό ή ποδηλάτη. Το σύστημα θα ειδοποιήσει έγκαιρα τον/την οδηγό και αν δεν αντιδράσει, τότε θα ενεργοποιήσει αυτόματα τα φρένα, προκειμένου να αποφευχθεί το ατύχημα.

Λειτουργεί μέχρι και την ταχύτητα των 130 km/h, δίνοντας πραγματικά πολύτιμη βοήθεια στον άνθρωπο που κάθεται πίσω από το τιμόνι. Ο εξοπλισμός ασφαλείας δεν σταματά εδώ. Το FIAT 500 παρακολουθεί διαρκώς τον τρόπο που κινείται το όχημα στον δρόμο και ενημερώνει, αν παρατηρήσει υψηλό επίπεδο κούρασης του/της οδηγού, συνιστώντας ένα διάλειμμα. Επίσης, φροντίζει για τη διατήρηση στη λωρίδα κυκλοφορίας, αποτρέποντας την έξοδο από αυτή αν δεν ανάψει το φλας, ενώ οι επιβάτες προστατεύονται από το άκαμπτο αμάξωμα και τους συνολικά 7 αερόσακους που τους περιβάλλουν!

Είναι πάντα… συνδεδεμένο

Η τεχνολογία, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Δεν θα μπορούσε να λείπει και από τον εξοπλισμό του FIAT 500, το οποίο εφοδιάζεται με τα πιο σύγχρονα συστήματα! Η μεγάλη οθόνη αφής έως και 10,25 ιντσών και το σύστημα πολυμέσων UConnect φροντίζει ώστε το αυτοκίνητο να επικοινωνεί διαρκώς με το smartphone μας. Με πλήρη υποστήριξη του Apple CarPlay και του Android Auto, εξαιρετικά γρήγορο Bluetooth και ψηφιακό βοηθό, που επιτρέπει φωνητική αλληλεπίδραση με το όχημα λέγοντας απλώς “Hey FIAT”, είναι δεδομένο ότι η πρόσβαση στην τεχνολογία, είναι ευκολότερη από ποτέ. Παράλληλα, οδηγός και επιβάτες απολαμβάνουν κορυφαία ακρόαση της αγαπημένης τους μουσικής από το προαιρετικό ηχοσύστημα JBL Premium Audio. Αξίζει να αναφερθεί ότι το highlight της συνδεσιμότητας έρχεται με τις υπηρεσίες Connect ONE, οι οποίες επιτρέπουν απομακρυσμένο έλεγχο διάφορων λειτουργιών του οχήματος. Στο πακέτο συμπεριλαμβάνονται τα My Remote, My Car, My Navigation και MyeCharge.

Η καλύτερη στιγμή για FIAT 500!

Το FIAT 500 έχει γράψει ιστορία στα αυτοκίνητα πόλης και παραμένει ένα απολύτως επιτυχημένο, εμβληματικό μοντέλο που δεν ξεχωρίζει μόνο για την εμφάνιση και το στυλ, αλλά για την ολοκληρωμένη του προσωπικότητα. Έχοντας χαρακτηριστικά που θυμίζουν μεγαλύτερες κατηγορίες αυτοκινήτων, προσφέρει μοναδική άνεση και αδιαπραγμάτευτη ασφάλεια σε όλες τις συνθήκες, υποστηρίζοντας και προστατεύοντας με τον καλύτερο τρόπο οδηγό και επιβάτες. Ο φιλικός προς το περιβάλλον χαρακτήρας αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας του, είτε μιλάμε για την αμιγώς ηλεκτρική, είτε για την υβριδική έκδοση, ενώ οι σύγχρονες τεχνολογίες υποστηρίζονται με τον βέλτιστο τρόπο, επιτρέποντας τόσο την ενσωμάτωση του smartphone στο αυτοκίνητο, όσο και την… ενσωμάτωση του αυτοκινήτου στο smartphone, παρέχοντας μια αμφίδρομη αλληλεπίδραση στους χρήστες.

Μάθετε τα πάντα για το FIAT 500e και αποκτήστε τώρα το πιο στυλάτο και ευέλικτο μέσο μετακίνησης!

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...