Πού θα κάνετε service στο αυτοκίνητο σας, διατηρώντας την εγγύηση;

Πλέον, δεν χρειάζεται να επισκεφτείτε κάποιον επίσημο αντιπρόσωπο ή επισκευαστή για να διατηρήσετε την εγγύηση του αυτοκινήτου σας. Υπάρχει λύση!

  • -
  • -

Μέχρι πρότινος, οι κάτοχοι ενός αυτοκινήτου με εγγύηση σε ισχύ, δεσμεύονταν να επισκεφθούν έναν επίσημο αντιπρόσωπο ή ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο για όποιες εργασίες είναι απαραίτητες στο όχημα τους. Αυτό πλέον δεν ισχύει, αφού μπορείτε να επιλέξετε τον επισκευαστή της επιθυμίας σας, χωρίς κίνδυνο να χάσετε την εγγύηση σας! Για να συμβεί αυτό, το συνεργείο που θα επισκεφτείτε θα πρέπει να έχει επισκευάσει το αυτοκίνητο με βάση τις αυστηρές προδιαγραφές του κατασκευαστή, αλλά και να έχει χρησιμοποιήσει ανταλλακτικά πρώτης τοποθέτησης ή εφάμιλλης ποιότητας. Και το δίκτυο AUTOFIT είναι αυτό που πληροί τις προϋποθέσεις για να επισκευάσει το αυτοκίνητο σας, διατηρώντας παράλληλα την εργοστασιακή εγγύηση!

To δίκτυο AUTOFIT διαθέτει κορυφαίους τεχνικούς, οι οποίοι με συνεχή εκπαίδευση επικαιροποιούν τις γνώσεις τους ακολουθώντας όλες τις νεότερες τεχνολογίες που διέπουν την αυτοκίνηση σήμερα. Παράλληλα, κατά τις επισκευές συντήρησης και στα σέρβις, οι εξειδικευμένοι τεχνικοί της AUTOFIT χρησιμοποιούν εγγυημένα ανταλλακτικά από κορυφαίους προμηθευτές του εξωτερικού. Στα ολοκληρωμένα κέντρα τεχνικής εξυπηρέτησης της AUTOFIT, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε γνήσια ανταλλακτικά των αυτοκινητοβιομηχανιών, ή ανταλλακτικά εφάμιλλης ποιότητας που κατασκευάζονται από ανεξάρτητες εταιρείες και έχουν αντίστοιχη αξιοπιστία με τα γνήσια. Με αυτό τον τρόπο, μπορείτε να πραγματοποιήσετε το σέρβις του αυτοκινήτου σας στο δίκτυο AUTOFIT χωρίς το παραμικρό άγχος, αλλά και με την εγγυημένη ποιότητα που διακρίνει το τεχνικό επιτελείο της.

Το δίκτυο AUTOFIT μετρά στη χώρα μας 60 καταστήματα, τα οποία καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος της ελληνικής επικράτειας, εξυπηρετώντας αυτοκίνητα έως 3,5 τόνους όλων των εταιριών αυτοκινήτου. Αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα ανεξαρτήτων επισκευαστών στην Ευρώπη και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού ξεχωρίζοντας για την αξιοπιστία των εργασιών που το διακρίνει. Αν έχει έρθει η ώρα για το προγραμματισμένο σέρβις του αυτοκινήτου σας, βρείτε το πλησιέστερο συνεργείο Autofit, ή μπείτε στη σελίδα της εταιρείας και κλείστε γρήγορα και εύκολα ένα ραντεβού διαδικτυακά!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...