Ηλεκτρικό αυτοκίνητο χωρίς… άγχος από την FlexCar!

Χάρη στο FlexLighting, η FlexCar δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για όσους ζητούν ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο, διευκολύνοντας σημαντικά τη συμβίωση μαζί του. Δες με ποιον τρόπο!

  • -
  • -

Σήμερα, όποιος θέλει να αποκτήσει ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο, αλλά δεν είχε ποτέ στην κατοχή του ένα τέτοιο μοντέλο, προβληματίζεται κυρίως από δύο ζητήματα: την φόρτιση στην καθημερινότητα και την αυτονομία, αν χρειαστεί να πραγματοποιηθεί ένα μεγάλο ταξίδι. Η FlexCar γνωρίζοντας πολύ καλά την αγορά, αλλά και τα «θέλω» των πελατών της, λανσάρει το FlexLighting, τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την ταχεία προσαρμογή στα νέα δεδομένα της ηλεκτροκίνησης. Πιο συγκεκριμένα, εκτός από την καθημερινή χρήση ενός κορυφαίου ηλεκτρικού αυτοκινήτου, ο χρήστης του οχήματος έχει και επιπλέον πλεονεκτήματα, τα οποία «διορθώνουν» τα όποια άγχη προκύπτουν για τους μη μυημένους οδηγούς.

Ηλεκτρικό κάθε μέρα, συμβατικό όταν χρειάζεται!

Με το FlexLighting, η FlexCar προσφέρει στον χρήστη του ηλεκτρικού αυτοκινήτου έναν οικιακό φορτιστή, βελτιστοποιώντας τον «ανεφοδιασμό» της μπαταρίας στην καθημερινότητα. Αν υπάρχει ιδιόκτητος χώρος στάθμευσης, η εγκατάσταση ενός επιτοίχιου φορτιστή καθιστά τη διαδικασία ταχύτερη, ασφαλέστερη και ελεγχόμενη, καθώς ο οδηγός μπορεί να προγραμματίσει τις ώρες που θα τραβάει ρεύμα το αυτοκίνητο (πχ για να εκμεταλλευτεί το φθηνότερο νυχτερινό τιμολόγιο), την ταχύτητα φόρτισης και πολλά ακόμη. Πρόκειται για τον πλέον ενδεδειγμένο τρόπο φόρτισης στην καθημερινότητα, δίνοντας τη δυνατότητα στον οδηγό να εκμεταλλευτεί πλήρως τα πλεονεκτήματα της ηλεκτροκίνησης.

Ωστόσο, το FlexLighting έχει ακόμη ένα πολύ δυνατό στοιχείο: τη δυνατότητα επιλογής ενός συμβατικού μοντέλου από τον στόλο της εταιρείας για έως και 3 εβδομάδες ανά έτος! Με αυτό τον τρόπο ο οδηγός που δεν νιώθει άνετα να πραγματοποιήσει ένα μεγάλο ταξίδι, έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει αυτοκίνητο με θερμικό κινητήρα, για παράδειγμα στις καλοκαιρινές του διακοπές! Με αυτόν τον τρόπο κυριολεκτικά εκμηδενίζεται το άγχος της αυτονομίας, καθώς ο πελάτης έχει πρόσβαση σε οχήματα συμβατικής τεχνολογίας (βενζίνης ή πετρελαίου) για να ταξιδέψει… όπως παλιά! Χωρίς δεύτερες σκέψεις σχετικές με τη διαθεσιμότητα, την ταχύτητα και τη συμβατότητα των φορτιστών του δημόσιου δικτύου. Ο συνδυασμός όλων των παραπάνω χαρακτηριστικών, επιβεβαιώνει έμπρακτα ότι η FlexCar προσφέρει τη μεγαλύτερη δυνατή ευελιξία στους πελάτες της, τιμώντας στο ακέραιο τη φιλοσοφία της εταιρείας!

Η απόλυτη ευελιξία σε κάθε επίπεδο

Φυσικά, όλα τα υπόλοιπα πλεονεκτήματα που χαρακτηρίζουν την FlexCar, δεν αλλάζουν ούτε στο ελάχιστο. Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει το όχημα που θέλει με ένα μόλις μίσθωμα και μάλιστα, χωρίς συμβόλαιο συγκεκριμένου χρόνου. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να το επιστρέψει όποτε θελήσει ο ίδιος, να το εξαγοράσει σε οποιαδήποτε στιγμή να το αλλάξει, επιλέγοντας ένα άλλο από τον στόλο της εταιρείας, αν στην πορεία αλλάξουν οι ανάγκες του.

Δείτε εδώ την γκάμα ηλεκτρικών οχημάτων της FlexCar και γνωρίστε τον κόσμο της ηλεκτροκίνησης, χωρίς κανένα άγχος!

 

https://flexcar.gr/cars/?engine=EV&utm_campaign=GR%20%7C%20GoCar.gr&utm_source=goc[…]m=blogpost&utm_content=ilektriko_autokinito_xoris_agxos_flexcar
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...