3 Tesla τράκαραν μεταξύ τους στον... ίσιο δρόμο

Τρία διαφορετικά μοντέλα της Tesla, ένα Model 3, ένα Model Y και ένα Model X, συγκρούστηκαν μεταξύ τους στις Η.Π.Α για άγνωστο ακόμα λόγο!

  • -
  • -

Το περίεργο αυτό περιστατικό έλαβε χώρα στο Beverly Hills προ ημερών, όταν στη διασταύρωση Rexford Drive και Beverly Drive, συγκρούστηκαν για άγνωστο ακόμα λόγο, τρία μοντέλα της Tesla, χωρίς ευτυχώς κανένας από τους εμπλεκομένους οδηγούς ή επιβάτες στο ατύχημα, να τραυματιστεί.

Τρία διαφορετικά μοντέλα της Tesla, σε κόκκινο, πράσινο και μαύρο χρώμα

Είναι αλήθεια ότι στο Los Angeles και δη στην πολιτεία της California, τα Tesla κυριαρχούν. Κυκλοφορούν αμέτρητα στο δρόμο αλλά όσο μεγάλη κι αν είναι η συχνότητα που τα μάτια αντικρίζουν κάποιο μοντέλο του Elon Musk, τόσο περίεργο φαίνεται να συγκρουστούν τρία διαφορετικά μοντέλα της Tesla μεταξύ τους και μάλιστα χωρίς την ίδια χρωματική απόχρωση!

Το τι προκάλεσε ωστόσο το ατύχημα, παραμένει ακόμη άγνωστο, καθώς οι αστυνομικές αρχές που έσπευσαν στο σημείο, από τη στιγμή που διαπίστωσαν ότι δεν υπάρχουν τραυματίες, αποχώρησαν σε χρόνο dt δίχως να εντρυφήσουν περαιτέρω στο συμβάν.

Θα μπορούσε κανείς να υποστηρίξει ότι πρόκειται για αμέλεια των οδηγών, οι οποίοι προφανώς έγραψαν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους τη σήμανση αναφορικά με την παραχώρηση της προτεραιότητας που θα υπήρχε στην εν λόγω διασταύρωση και πέρασαν, χωρίς κανείς να σταματήσει.

Δείτε ακόμα: Οι 5 άνθρωποι που κινούν τα νήματα στην αυτοκινητοβιομηχανία

Ωστόσο, ποιος μπορεί να αποκλείσει και το ενδεχόμενο, οι οδηγοί των τριών Tesla να χρησιμοποιούσαν εκείνη τη χρονική στιγμή το σύστημα αυτόνομης οδήγησης των αυτοκινήτων τους και να συνέβη εξαιτίας αυτού το «κακό»;  

Όπως και να χει στις Η.Π.Α συμβαίνουν καθημερινά «περίεργα» περιστατικά, άπαντες είναι προετοιμασμένοι ότι μπορούν να συμβούν τα πάντα, οπότε ίσως σε εμάς εδώ, στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού να φαίνεται κάπως περίεργο το εν λόγω περιστατικό.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...