Volkswagen: To best seller SUV τώρα με έκπτωση 3.000 ευρώ στην Ελλάδα

Το πιο περιζήτητο και διάσημο όχημα ελεύθερου χρόνου της γερμανικής μάρκας τώρα με σημαντικά χαμηλότερη τιμή και ετοιμοπαράδοτο.

  • -
  • -

Στα B-SUV, το Volkswagen T-Roc ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή καθώς πρόσφερε ελκυστική εμφάνιση, πλούσια τεχνολογία και διάφορες εκδόσεις εξοπλισμού για να διαλέξει ο αγοραστής. Το ίδιο ισχύει και στην ανανεωμένη του εκδοχή, ενώ τώρα η ελληνική αντιπροσωπεία προσφέρει το ετοιμοπαράδοτο μοντέλο με όφελος έως και 3.000 €, ανάλογα την έκδοση.

1

Αυτό σημαίνει πως μπορείς να αποκτήσεις αυτή τη στιγμή το T-Roc με τιμή που ξεκινά από 25.600 € (έκπτωση βασικής έκδοσης Life: 2.300 €). Σε αυτά τα χρήματα ο εξοπλισμός περιλαμβάνει:

  • Οθόνη infotainment 8 ιντσών
  • Σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης Park Assist με Park Pilot
  • Αυτόματο διζωνικό κλιματισμό
  • Επένδυση καθισμάτων σε ύφασμα "Life"
  • Ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέπτες
  • Προβολείς και φώτα ημέρας LED

Παράλληλα, μπορείτε να το αποκτήσετε και με ευέλικτη χρηματοδότηση Auto Credit η οποία προσφέρει χαμηλή μηνιαία δόση και σταθερό επιτόκιο 5,9%. Η ελάχιστη προκαταβολή που θα πρέπει να πληρώσει ο αγοραστής θα πρέπει να είναι ίση με τουλάχιστον το 10% της αξίας του αυτοκινήτου. Το χρηματοδοτικό πρόγραμμα Auto Credit βασίζεται στη φιλοσοφία Balloon, κάτι που σημαίνει ότι η τελευταία δόση που θα πληρώσει ο ιδιοκτήτης θα είναι και η μεγαλύτερη. Η διάρκεια της χρηματοδότησης μπορεί να είναι 24, 36 ή 48 μήνες και όταν έρθει η στιγμή της μεγάλης δόσης, η εταιρεία προσφέρει ελευθερία επιλογής.

2

Αρχικά, δίνεται η δυνατότητα επιστροφής του αυτοκινήτου με εγγυημένη αξία επαναγοράς. Επίσης ο ιδιοκτήτης μπορεί να το επιστρέψει και να αποκτήσει ένα καινούργιο, δίνοντας το μεταχειρισμένο του όχημα ως προκαταβολή. Τέλος, μπορεί να πληρώσει το ποσό της τελευταίας δόσης και να κρατήσει το αυτοκίνητο, έχοντας μάλιστα τη δυνατότητα να εξοφλήσει μετρητοίς ή να επαναχρηματοδοτήσει την τελευταία δόση. Παράλληλα να πούμε ότι παρέχεται και ασφάλεια VWFS για μέγιστη ασφάλεια, από την Allianz, ενώ πλέον ισχύει και εγγύηση 4 ετών ή 80.000 km (όποιο προκύψει πρώτο) για κάθε αυτοκίνητο της Volkswagen.

Δείτε ακόμη: Ήρθε Ελλάδα το νέο Volkswagen Tiguan - Τιμές

Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά όλη τη γκάμα εκδόσεων και πακέτων εξοπλισμού μαζί με τιμές, τεχνικά χαρακτηριστικά και επιδόσεις.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...