Το νέο Toyota έχει ανοιγόμενο παράθυρο στην πίσω πόρτα

Το νέο SUV των Ιαπώνων ετοιμάζεται να παρουσιαστεί και επίσημα σε λιγότερο από 24 ώρες και φαίνεται πως διατηρεί ένα στοιχείο που το έχει κάνει διάσημο.

  • -
  • -

Η Toyota είναι έτοιμη να παρουσιάσει τη νέα γενιά του 4Runner, το οποίο θα αποκαλυφθεί αύριο Τρίτη, 9 Απριλίου. Την προηγούμενη εβδομάδα είδαμε ένα teaser video που δείχνει ένα δημοφιλές χαρακτηριστικό του νέου SUV.

 

Το κλιπ των 10 δευτερολέπτων που δημοσιεύτηκε στα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης της μάρκας, βλέπουμε το επάνω πίσω μέρος του νέου 4Runner, τη στιγμή που το ηλεκτρικό πίσω παρμπρίζ του γλιστρά προς τα κάτω και εμφανίζεται η ημερομηνία παρουσίασης. Αυτό αποτελεί επιβεβαίωση ότι το νέο 4Runner θα διατηρήσει το χαρακτηριστικό συρόμενο πίσω τζάμι.

Δείτε ακόμη: Δοκιμή Toyota C-HR Plug-in Hybrid

Δεν είναι μυστικό ότι η επόμενη γενιά του 4Runner θα μοιράζεται την πλατφόρμα με το πρόσφατα ανασχεδιασμένο pick up, Tacoma. Γι’ αυτό είναι λογικό τα δύο μοντέλα να μοιράζονται και πληθώρα άλλων μερών, όπως η οθόνη αφής των 14 ιντσών στο κέντρο της κονσόλας. Κάτι που φαίνεται άλλωστε και από το teaser καθώς βλέπουμε την οριζόντια τοποθετημένη οθόνη στο βάθος. Λογικά θα συνδυάζεται με έναν ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,4 ιντσών.

1

Γενικότερα να πούμε ότι κάτω από το καπό θα βρίσκουμε διάφορες εκδοχές ενός 4κύλινδρου turbo 2,4 λίτρων συνδυασμένες με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων. Άγνωστο παραμένει το αν θα διατίθεται επιλογή χειροκίνητου κιβωτίου, ενώ σε άλλα μοντέλα με το εν λόγω μοτέρ βλέπουμε αποδόσεις της τάξης των 228 και 278 ίππων. Τέλος, στην κορυφή της γκάμας φημολογείται πως θα βρίσκεται μία υβριδική έκδοση με πάνω από 300 ίππους.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...