Λ. Ποσειδώνος: Παιδιά πηδάνε πάνω σε αυτοκίνητα εν κινήσει [video]

Το car surfing ήρθε στην Ελλάδα, με νεαρούς να ξαπλώνουν στις οροφές των αυτοκινήτων ενώ αυτά κινούνται, θέτοντας σε σοβαρό κίνδυνο την ίδια τους τη ζωή.

  • -
  • -

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν εξελιχθεί σε εθισμό. Άνθρωποι όλων των ηλικιών, αλλά περισσότερο οι νεαροί είναι εξαρτημένοι σε μεγάλο ποσοστό από τα social media. Για λίγα views παραπάνω είναι ικανοί να πράξουν το απίστευτο, διακινδυνεύοντας ακόμη και τη ζωή τους.

Στη χώρα μας, το τελευταίο διάστημα λαμβάνει διαστάσεις ένα ακραίο challenge. Ονομάζεται car surfing, με τους νέους να παίζουν τη ζωή τους κυριολεκτικά κορώνα-γράμματα.

Στο αποκαλυπτικό video που έφερε στη δημοσιότητα το Live News του MEGA, φαίνονται οι νεαροί γαντζωμένοι στις οροφές των αυτοκινήτων. Το όχημα κινείται στη μεσαία λωρίδα της λεωφόρου Ποσειδώνος, με τον νεαρό να έχει ξαπλώσει στην οροφή.

Τα πλάνα είναι συγκλονιστικά. Έχει ανοίξει χέρια και πόδια προκειμένου να κρατηθεί, την ώρα που οι φίλοι του τραβούν βίντεο για να το ανεβάσουν στο TikTok και να κάνουν την πλάκα τους.

Το ακόμη πιο σοκαριστικό είναι πως το όχημα είναι κάποιου αγνώστου που έτυχε να περνάει. Όπως ανέφερε ο άνθρωπος, πρόκειται για «τρελούς που πήδηξαν στο αυτοκίνητο».

car

«Βγήκε από ένα αμάξι και τον είδαμε να ανεβαίνει προς τα πάνω, εγώ ήμουν εν κινήσει φαντάσου. Εγώ άκουσα ένα «μπαμ» και μετά συνειδητοποίησα ότι υπάρχει κάποιος από πάνω. Το παιδί δεν το ξέραμε και βγήκε από ένα αμάξι και ανέβηκε στο δικό μας. Ένας τρελός ήταν, ένα παλικάρι, δεν μπορούσαμε να κάνουμε εκείνη την ώρα στάση», είπε αρχικά ο άνθρωπος και συνέχισε λέγοντας:

«Το παλικάρι σου λέω δεν το ξέραμε και ανέβηκε σε εμάς, δεν παίζετε όλο το βιντεάκι να δεις μετά που τον κατέβασα και παίξαμε και μπουνίδια. Τα βρήκαμε μετά με το παλικάρι, πλάκα έκανε».

Νεκρός από car surfing

Όπως αντιλαμβανόμαστε άπαντες, το car surfing δεν είναι ένα απλό challenge, αλλά μια ακραία επίδειξη της ματαιοδοξίας του ανθρώπου. Στο εξωτερικό μάλιστα, έχει στοιχίσει ήδη τη ζωή ενός τουλάχιστον ανθρώπου.

Δείτε ακόμη: Τρελό challenge στην Ελλάδα – Νεαροί ρισκάρουν τη ζωή τους για ένα video στο TikTok

Ελπίζουμε το επικίνδυνο αυτό φαινόμενο να σταματήσει άμεσα, πριν θρηνήσουμε κάποιο θύμα και στη χώρα μας. Φαντάζεστε τι θα συμβεί αν ένα από αυτά τα παιδιά, πέσει από το όχημα σε έναν δρόμο όπως η Ποσειδώνος.

πηγή: megatv

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...