Πολλά τα ατυχήματα με το Xiaomi SU7 – Τι συμβαίνει;

Το πρώτο αυτοκίνητο της γνωστής κινεζικής μάρκας εκτός από εξαιρετικά δημοφιλές, αποδεικνύεται και αρκετά επιρρεπές στα τρακαρίσματα, με τα πρώτα ατυχήματα να έχουν ήδη σημειωθεί.

  • -
  • -

Το μοντέλο που έσπασε τα ταμεία με το που ξεκίνησε η διαθεσιμότητα, έχοντας σχεδόν 90.000 παραγγελίες σε ένα 24ωρο, το Xiaomi SU7, φαίνεται πως βιάζεται γενικά… σε όλους τους τομείς. Η εταιρεία είναι λογικά να πασχίζει προκειμένου να αυξήσει την κυκλοφορία του, ωστόσο, τα ατυχήματα και οι βλάβες προκαλούν προβληματισμό. 

Μόλις μέρες μετά από την επίσημη εκκίνηση διαθεσιμότητας του μοντέλου στην αγορά, εκτός των διαδικαστικών προβλημάτων που έχουν προκύψει - μεγαλύτεροι χρόνοι παράδοσης (4-5 μήνες για το SU7 Pro και 7μιση μήνες για το SU7 Max) και κατηγορίες για μη επιστροφή χρημάτων - αρκετά SU7 είχαν ήδη την ατυχία να βρεθούν στην άκρη του δρόμου τρακαρισμένα ή με κάποιο μηχανικό πρόβλημα.

Με την πιο ισχυρή έκδοση να αποδίδει 673 ίππους, είναι λογικό πολλοί να πιάνονται απροετοίμαστοι από την ακαριαία ροπή ενός τόσο δυνατού αυτοκινήτου, κάτι που σημαίνει πως τα «παρατράγουδα»… καραδοκούν. Και πριν προβεί κάποιος σε κατηγορίες για την αποτελεσματικότητα του συστήματος ευστάθειας που διαθέτει το αυτοκίνητο, να θυμίσουμε την πληθώρα άπειρων οδηγών με δημοφιλή και διαχρονικά μοντέλα (βλέπε Mustang) που στην προσπάθεια τους να εντυπωσιάσουν, καταλήγουν σε κάποιο κράσπεδο ή χαντάκι.

Εντύπωσε προκάλεσε βέβαια και το video που θα δείτε στην παρακάτω δημοσίευση. Σε αυτό βλέπουμε ένα Xiaomi SU7 το οποίο μπορεί να μην έχει τρακάρει, αλλά η αερανάρτηση φαίνεται να πήρε... την πρωτοβουλία να βγει εκτός λειτουργίας, αφήνοντας το αυτοκίνητο κυριολεκτικά να σέρνεται στην άκρη του δρόμου.

 

Εσείς τι πιστεύετε; Τα ατυχήματα οφείλονται στο αυτοκίνητο ή πολύ απλά στην απειρία των οδηγών που βρίσκονται πίσω από το τιμόνι;

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...