17.000 ευρώ για το Νο1 αυτοκίνητο της Ελλάδας το 2024 - Δείτε ποιο είναι

Το πρώτο σε πωλήσεις αυτοκίνητο ανεξαρτήτως κατηγορίας στη χώρα μας, είναι ένα supermini που ξεχωρίζει για την άνεση, την ευρυχωρία και την ευελιξία του.

  • -
  • -

Στην κορυφή των ταξινομήσεων βρέθηκε το Citroёn C3 στην κατηγορία των supermini, γεγονός που επιβεβαιώνει πως το δημοφιλές μοντέλο της γαλλικής μάρκας αποτελεί μια ιδανική πρόταση στην αγορά προσφέροντας εξαιρετική σχέση αξίας / τιμής. Πιο συγκεκριμένα, τον Μάρτιο  ταξινομήθηκαν 590 μονάδες, επιτυγχάνοντας  ποσοστό 19,8% στην κατηγορία B. Η σημαντική εμπορική  επιτυχία του μοντέλου αποτυπώνεται καλύτερα με βάση τις επιδόσεις του από την αρχή της χρονιάς μέχρι και σήμερα καθώς είναι πρώτο σε ταξινομήσεις αυτοκίνητο στο διάστημα Ιανουαρίου – Μαρτίου 2024, ανεξαρτήτως κατηγορίας με 2.307 ταξινομήσεις.   

Γιατί είναι τόσο δημοφιλές το Citroen C3;

Φυσικά, υπάρχει εξήγηση για την επιτυχία του Citroen C3. Πρόκειται για ένα από τα πιο ολοκληρωμένα supermini, καθώς προσφέρει υψηλή άνεση για τους επιβάτες, ποιότητα κύλισης που θυμίζει μοντέλο μεγαλύτερης κατηγορίας, όπως και ευρυχωρία στο εσωτερικό του. Ο πλήρης από τη βασική έκδοση εξοπλισμός του το καθιστά ιδιαίτερα ανταγωνιστικό, όπως και η προσιτή τιμή του, με αρχική από 17.000 € για τον ατμοσφαιρικό κινητήρα των 1.2 λίτρων και 83 ίππων. Εκτός της βασικής έκδοσης YOU! συναντάμε και τις Plus, Max και Max Connect, όπως και τις ειδικές εκδόσεις C-Series και ELLE.

Δείτε ακόμη: Ποιο SUV της Citroen κοστίζει κάτω από 19.000 € στην Ελλάδα;

Αξίζει να σημειωθεί ότι σχετικά με τους κινητήρες, διατίθεται και με έναν τρικύλινδρο turbo 1.2 λίτρων PureTech με 110 ίππους, με χειροκίνητο εξάρι κιβώτιο ή ένα αυτόματο, ισάριθμων σχέσεων. Επίσης στην γκάμα υπάρχει και ο εξαιρετικά αποδοτικός τετρακύλινδρος diesel των 1.5 λίτρων BlueHDiμε 100 ίππους και χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων, ένα από τα ελάχιστα πλέον supermini που προσφέρονται με πετρελαιοκινητήρα. Τέλος, ο ιδιαίτερος χαρακτήρας του Citroen C3 αποτελεί ένα ακόμη «όπλο» για την επιτυχία του. Με 190 διαφορετικούς συνδυασμούς στην εξωτερική του εμφάνιση, κάθε αγοραστής μπορεί να το προσαρμόσει ακριβώς στο δικό του γούστο, καθιστώντας εξαιρετικά δύσκολο να βρεθεί ένα ακριβώς ίδιο C3 με το δικό του.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...