SIXT Plus: Αυτοκίνητο για όσο το χρειάζεσαι!

Digital nomads ή απλά ταξιδιώτες; Ζήστε την άνοιξη και το καλοκαίρι στην Ελλάδα οδηγώντας με SIXT.

  • -
  • -

Με την υπηρεσία SIXT+,  η ευέλικτη ενοικίαση  μετατρέπεται στην απόλυτη εξατομικευμένη υπηρεσία μετακίνησης,  για όσο εσύ τη χρειάζεσαι! Η SIXT μέλος του ομίλου Μοτοδυναμική, συνδυάζει δύο διαφορετικούς κόσμους με την υπηρεσία SIXT+ και προσφέρει τη δυνατότητα στους πελάτες της να γνωρίσουν τον πλέον πρωτοποριακό και ευέλικτο τρόπο μίσθωσης ενός οχήματος, προσφέροντας πολυάριθμα οφέλη για όσους δεν αναζητούν μια μακροχρόνια δέσμευση. Μέσω της συγκεκριμένης υπηρεσίας, ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει τη χρονική διάρκεια που θα κρατήσει το όχημα και ταυτόχρονα απολαμβάνει πολλαπλά οφέλη που αλλάζουν τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε την ενοικίαση ενός αυτοκινήτου! 

Μια… tailor made υπηρεσία μετακίνησης!

Το SIXT+ είναι μια υπηρεσία χωρίς κανένα κόστος συνδρομής, ούτε κρυφές χρεώσεις. Ο πελάτης πληρώνει το μίσθωμα που αναλογεί στο αυτοκίνητο που επέλεξε και μπορεί να ακυρώσει ανά πάσα στιγμή χωρίς καμία δέσμευση. Αξίζει να σημειωθεί ότι μπορεί να επιλέξει τον χρόνο που σκοπεύει να κρατήσει το όχημα (1 έως 12 μήνες), όπως και τα χιλιόμετρα που θα διανύει για κάθε μήνα που θα οδηγεί το αυτοκίνητο (1.500 km, 2.000 km ή 2.500 km), προσαρμόζοντας με αυτόν τον τρόπο μια υπηρεσία στις δικές του ανάγκες!

Εφόσον το επιθυμεί, μπορεί να αλλάξει μοντέλο αυτοκινήτου μετά τον πρώτο μήνα, βάσει της διαθεσιμότητας. Η εμπειρία του πελάτη ολοκληρώνεται με επιπλέον παροχές, όπως η 24ωρη οδική βοήθεια, η αντικατάσταση (εντός 48 ωρών) του οχήματος σε περίπτωση βλάβης ή ατυχήματος και η δυνατότητα πρόσθεσης 2 ακόμη οδηγών (έως 3 οδηγοί σύνολο). Είναι σαφές ότι το SIXT+ καλύπτει πλήρως τις ανάγκες του χρήστη και δίνει την ευκαιρία κάθε ενδιαφερόμενος να φτιάξει τις δικές του προϋποθέσεις μίσθωσης οχήματος.

Μεγάλη γκάμα ποιοτικών αυτοκινήτων

Η υπηρεσία SIXT+ προσφέρεται σε μια ευρεία γκάμα αυτοκινήτων, από μικρά μοντέλα πόλης, οικογενειακά, SUV και sedan, μέχρι πολυτελή οχήματα, αλλά και επαγγελματικά (van, pick-up). Η SIXT, ως μέλος ενός Ομίλου που βρίσκεται πάντα σε κίνηση, διαθέτει έναν στόλο με premium & ποιοτικά οχήματα που προσφέρουν εξαιρετικά υψηλό επίπεδο ασφάλειας στον οδηγό και τους επιβάτες, καθιστώντας τα μια σίγουρη επιλογή ειδικά για ταξίδια και μακρινούς προορισμούς. Το SIXT+ δίνει πρόσβαση σε όλα τα παραπάνω, για όσους ζητούν αυτοκίνητο για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, αλλά παράλληλα δεν διαπραγματεύονται την ποιότητα της υπηρεσίας που λαμβάνουν, θέτοντας υψηλά standards για κάθε τομέα.

Δείτε εδώ τα αυτοκίνητα που προσφέρονται στην υπηρεσία SIXT+ και κάνετε την κράτησή σας εύκολα και απλά, χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...