BYD στην Ελλάδα: Επίσημες τιμές, εγγύηση και test drive

Το επίσημο site της BYD στην Ελλάδα είναι πλέον διαθέσιμο, δίνοντας τη δυνατότητα διαμόρφωσης των μοντέλων, ενημέρωσης για την εγγύηση, αλλά και κλείσιμο test drive.

  • -
  • -

Η BYD, ο κινεζικός γίγαντας της αυτοκινητοβιομηχανίας κάνει κάθε μέρα περισσότερα βήματα στην Ελλάδα, με το τελευταίο από αυτά να είναι η έναρξη λειτουργίας του επίσημου site.

Το site είναι πλήρως εξελληνισμένο και έχει εύκολη δομή, ενώ προσφέρει ήδη τις περισσότερες από τις πληροφορίες που θέλει να βρει ένας υποψήφιος αγοραστής.

byd-atto-3

Οι επίσημες τιμές των BYD Atto 3 και BYD Seal

Έτσι, στα μενού του ελληνικού site της BYD θα βρούμε τις τιμές των BYD Atto 3 και BYD Seal, τα μοντέλα με τα οποία ξεκινάει την εμπορική της πορεία η μάρκα στην Ελλάδα. Ακόμα, υπάρχουν πληροφορίες για τα BYD Dolphin και BYD Seal U, τα επόμενα μοντέλα που θα έρθουν στη χώρα μας από την κινεζική μάρκα.

Δείτε ακόμα: Η BYD «βάζει φωτιά» στην Ευρώπη με επένδυση-μαμούθ

Ξεκινώντας με το BYD Atto 3, οι τιμές που βλέπουμε στον διαμορφωτή της μάρκας είναι στα 37.990 ευρώ (29.990 ευρώ με την επιδότηση του Κινούμαι Ηλεκτρικά 2) για την έκδοση Comfort και 39.990 ευρώ (31.990 ευρώ με την επιδότηση του Κινούμαι Ηλεκτρικά 2) για την έκδοση Design. Για το BYD Seal οι τιμές στον διαμορφωτή είναι 45.990 ευρώ (37.990 ευρώ με την επιδότηση του Κινούμαι Ηλεκτρικά 2) για τη δικίνητη έκδοση Design και 48.990 ευρώ (40.990 ευρώ με την επιδότηση του Κινούμαι Ηλεκτρικά 2) για την τετρακίνητη έκδοση Excellence AWD.

byd-seal

Πόση εγγύηση έχουν τα μοντέλα της BYD στην Ελλάδα;

Εκτός από τις τιμές, το ελληνικό site της BYD έχει ακόμα πληροφορίες για την εγγύηση που προσφέρει η εταιρεία. Εκεί βλέπουμε ότι η βασική εγγύηση των Atto 3 και Seal είναι στα 6 χρόνια ή 150.000 km (ό,τι έρθει πρώτο). Όσον αφορά την μπαταρία, η BYD εγγυάται ότι στα 8 χρόνια ή στα 200.000 km (ό,τι έρθει πρώτο), η απόδοσή της δεν θα έχει πέσει κάτω από το 70%. Τέλος, η BYD ξεκαθαρίζει και την εγγύηση για τον ηλεκτροκινητήρα ή τους ηλεκτροκινητήρες κάθε αυτοκινήτου που πουλάει, η οποία ορίζεται στα 8 χρόνια ή 150.000 km (ό,τι έρθει πρώτο).

Επιπλέον, μπαίνοντας στο ελληνικό site της BYD κάθε ενδιαφερόμενος ή ενδιαφερόμενη έχει τη δυνατότητα να κλείσει ραντεβού για test drive, ώστε να βιώσει από κοντά πώς είναι τα μοντέλα της κινεζικής μάρκας.

Για να μπείτε στο επίσημο site της BYD στην Ελλάδα και να δείτε όλα τα παραπάνω, πατήστε εδώ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...