Το νέο υβριδικό Jeep που καίει 5 lt/100 km και έχει μηδενικά Τέλη – Τιμή

Πρόκειται ίσως για το πιο δημοφιλές μοντέλο της αμερικανικής μάρκας αυτή τη στιγμή στη χώρα μας, το οποίο πλέον διατίθεται και ως υβριδικό στην τιμή που θα δείτε παρακάτω.

  • -
  • -

Με το Avenger, η Jeep γυρίζει σελίδα στην ιστορία της και γίνεται για ακόμη μία φορά από τις δημοφιλέστερες μάρκες, μόνο που τώρα λόγος είναι το πιο compact σε διαστάσεις μοντέλο της. Το νέο B-SUV ήρθε για να αλλάξει τις ισορροπίες στην εξαιρετική ανταγωνιστική κατηγορία όπου εντάσσεται, με τα κινητήρια σύνολα να αποτελούν το στοιχείο που το καθιστούν ακόμα πιο ελκυστικό σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Αν και αποτέλεσε το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο στην ιστορία της αμερικανικής φίρμας, αυτό δεν του απαγορεύει να εμπλουτίσει τη γκάμα του με επιλογές που θα αυξήσουν τις πωλήσεις του, όπως η πιο πρόσφατη, εξαιρετικά ελκυστική υβριδική έκδοση, e-Hybrid.

1

Αποτελεί τη νεότερη προσθήκη στη συνεχώς αναπτυσσόμενη γκάμα του Avenger. Κάτω από μυώδες αλλά compact αμάξωμα κρύβεται ο 3κύλινδρος υπερτροφοδοτούμενος των 1.200 cc, ο οποίος διατηρεί τις ίδιες τιμές απόδοσης με το απλό βενζινοκίνητο των 100 ίππων και 205 Nm. Σε αυτή την περίπτωση, τη διαφορά κάνει όμως το σύστημα ήπιας υβριδικής τεχνολογίας 48V, το οποίο ενισχύει την αποδοτικότητα του αμερικανικού B-SUV. Η μέση κατανάλωση εδώ είναι ακόμα χαμηλότερη, αγγίζοντας τα 5 lt/100 km, την ώρα που οι εκπομπές ρύπων των 112 g/km CO2, το απαλλάσσουν από το άγχος των Τελών Κυκλοφορίας. Αυτό φυσικά να θυμίσουμε ότι σημαίνει πως μπορεί να κυκλοφορεί καθημερινά στο δακτύλιο. Συνδυάζεται αποκλειστικά με το αυτόματο κιβώτιο έξι σχέσεων διπλού συμπλέκτη, αυξάνοντας ακόμα περισσότερο το επίπεδο άνεσης στις καθημερινές μετακινήσεις, χωρίς μάλιστα συμβιβασμούς σε επίπεδο επιδόσεων.

1

Δείτε ακόμη: Ποιο SUV της Renault έχει αυτονομία 1.000 km με τιμή 23.810 €;

Διατίθεται σε τρία διαφορετικά επίπεδα εξοπλισμού (Longitude, Altitude, Summit) με τιμή εκκίνησης τα 26.490 €. Το βασικό πακέτο Longitude περιλαμβάνει στοιχεία όπως:

  • Ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών
  • Φώτα LED
  • Πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος
  • Οθόνη infotainment 10,25 ιντσών
  • Ψηφιακό πίνακα οργάνων 7 ιντσών
  • Πλήρες πακέτο συστημάτων ενεργητικής ασφάλειας

Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά όλα τα στοιχεία εξοπλισμού, τεχνικών χαρακτηριστικών και επιδόσεων για τη βασική έκδοση 1.2 e-Hybrid DCT-6 Longitude, ενώ κάνοντας κλικ εδώ θα βρείτε τις αντίστοιχες πληροφορίες και για όλες τις υπόλοιπες εκδόσεις του μοντέλου με κινητήρα εσωτερικής καύσης.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...