Νέο Audi A3 Allstreet: Πόση απόσταση έχει από το έδαφος;

H έκδοση Allstreet του νέου Audi A3 αναδεικνύει την εκτός δρόμου και περιπετειώδη πλευρά του γερμανικού hatchback. Πόσο crossover είναι εν τέλει;

  • -
  • -

Η Audi προχώρησε στην ανανέωση του Α3, φρεσκάροντας το γερμανικό hatchback και αναβαθμίζοντας σημαντικά το τεχνολογικό του υπόβαθρο. Ο μεγαλύτερος νεοτερισμός αφορά την προσθήκη μίας επιπλέον έκδοσης στη γκάμα του, και συγκεκριμένα της εκδοχής Allstreet. Ουσιαστικά, το Α3 διαφοροποιήθηκε σε συγκεκριμένους τομείς με αποτέλεσμα να περιλαμβάνεται στην κατηγορία των premium compact crossover.

audi

Οι Γερμανοί σχεδιαστές επιμελήθηκαν τις αλλαγές στο αμάξωμα, με πρώτο χαρακτηριστικό τις τρεις «ραβδώσεις» εμπρός και πίσω που ενισχύουν τον εκτός δρόμου χαρακτήρα. Μπροστά, ενσωματώνονται στο διακριτικό σπόιλερ και πίσω στο διαχύτη που αποτελεί μέρος του πίσω προφυλακτήρα. Φυσικά, δεν λείπουν τα… απαραίτητα σκουρόχρωμα πλευρικά μαρσπιέ και τα διακοσμητικά στο κάτω μέρος των θυρών, τα οποία εκτός από τα εκτός δρόμου χαρακτηριστικά, τονίζουν περαιτέρω και την αυξημένη απόσταση από το έδαφος.

Δείτε ακόμη: Μάθε περισσότερα για το νέο Audi A3
Tο A3 Allstreet έχει ουσιαστικό crossover χαρακτήρα, αφού διαθέτει 15 mm αυξημένη απόσταση σε σχέση με το Sportback, ενώ χάρη και στη μεγαλύτερη διάμετρο των τροχών με την οποία εφοδιάζεται, η συνολική διαφορά ή αν προτιμάτε καλύτερα η μέγιστη απόσταση της έκδοσης allstreet από το έδαφος φθάνει στα 30 mm. Ακόμα, η crossover εκδοχή του Α3 διαθέτει ελαφρώς υπερυψωμένη θέση των καθισμάτων, στοιχείο που βελτιώνει την άνεση κατά την επιβίβαση, την περιφερειακή ορατότητα, αλλά και ενισχύει την αίσθηση ενός SUV που έχει ο οδηγός πίσω από το τιμόνι του. 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...