Μαρίνα Σάττι - ZARI: Με τι αυτοκίνητο κάνει drift στον δρόμο για τη Eurovision;

Η Ελλάδα θα πάει στη Eurovision 2024 με τη Μαρίνα Σάττι και το τραγούδι ZARI. Στο video clip βλέπουμε ένα μπλε ταξί να κάνει drift στον Λυκαβηττό. Τι μάρκα είναι αυτό το αυτοκίνητο;

  • -
  • -

Η Ελλάδα ετοιμάζεται για τη Eurovision 2024 με δυναμική παρουσία από τη Μαρίνα Σάττι και το τραγούδι «ZARI». Το video clip του τραγουδιού έχει ήδη κεντρίσει το ενδιαφέρον, με την ταχύτατη εναλλαγή εικόνων και την διαφορετική αισθητική του.

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά τμήματα του video clip είναι τα σημεία στα οποία βλέπουμε ένα μπλε αυτοκίνητο με το κλασικό «καπέλο» των ταξί, να κάνει drift στον Λυκαβηττό. Τα drift γίνονται στο parking μπροστά στο θέατρο, σημείο που έχει χρησιμοποιηθεί πολλές φορές για παράνομη οδήγηση και επικίνδυνη επίδειξη ικανοτήτων.

ford-sierra-rs-cosworth-marina-satti-zari

Ποια είναι όμως η μάρκα και το μοντέλο αυτού του αυτοκινήτου;

Το μπλε ταξί που βλέπουμε να «καίει λάστιχο» στον Λυκαβηττό είναι ένα Ford Sierra RS Cosworth, ένα θρυλικό μοντέλο της αμερικανικής μάρκας. Ο οδηγός, που δεν φαίνεται στο πλάνο, πραγματοποιεί εντυπωσιακές στροφές στον Λυκαβηττό, με το αυτοκίνητο να γλιστράει με ακρίβεια στην άσφαλτο.

Δείτε ακόμα: Αυτό είναι το νέο Ford Puma - Η τιμή του στην Ελλάδα

Η επιλογή του Ford Sierra Cosworth δεν είναι τυχαία. Το μοντέλο έχει συνδεθεί άμεσα με την κουλτούρα του drift, χάρη στο χαμηλό βάρος, την ισορροπημένη κατανομή βάρους και τον δυνατό κινητήρα ο οποίος στέλνει την κίνηση στους πίσω τροχούς.

Με το τραγούδι ZARI, η Μαρίνα Σάττι δείχνει έτοιμη να «κατακτήσει» τη Eurovision 2024, συνδυάζοντας την παράδοση με τη σύγχρονη ματιά, και την αυθεντικότητα με το δυναμισμό.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...