Η Lancia χορηγός στη Berlinale 2011

Τρεις εκδηλώσεις για τους cinephile

  • -
  • -

Όπως και το 2010, έτσι και φέτος, για δεύτερη συνεχή χρονιά, η Lancia θα συνεργαστεί με τη Γερμανική Ομοσπονδιακή Ένωση Σκηνοθετών Κινηματογράφου και Τηλεόρασης (BVR) και, για πρώτη φορά, με την Ομοσπονδιακή Ένωση Διανομής Ρόλων, στην «Berlinale 2011», ένα από τα πιο φημισμένα κινηματογραφικά φεστιβάλ στον κόσμο.

Τρεις σημαντικές εκδηλώσεις - οι «Casting Night», «Director's Night» και «Set Hacking» - θα φιλοξενηθούν στο Lancia Cafe στο Βερολίνο, έναν μοναδικό εκθεσιακό χώρο που λειτουργεί τα τελευταία δύο χρόνια στην κεντρική Friedrichstrasse (Quartier 110) και ο οποίος συνδυάζει τα χαρακτηριστικά ενός μοναδικού lounge bar με αυτά ενός καινοτόμου εκθεσιακού χώρου της Lancia.

Η πρώτη εκδήλωση - «Casting Night» - που οργανώνεται από την Ομοσπονδιακή Ένωση Διανομής Ρόλων και τη Lancia, θα πραγματοποιηθεί στο χώρο της Lancia στο Βερολίνο, το απόγευμα της 14ης Φεβρουαρίου. Αναμένονται περίπου 700 καλεσμένοι, στους οποίους συμπεριλαμβάνονται διάσημοι γερμανοί ηθοποιοί, εκπρόσωποι των κυριότερων τηλεοπτικών καναλιών από όλο τον κόσμο, δημοσιογράφοι και συντάκτες του σημαντικού περιοδικού People, καθώς και πολλές ακόμη διασημότητες και πολιτικοί.

Η εκδήλωση «Director's Night» θα πραγματοποιηθεί στις 15 Φεβρουαρίου. To σημαντικό αυτό γεγονός, που οργανώνεται από την BVR, θα τιμήσουν με την παρουσία τους αστέρες του κινηματογράφου, διάσημοι σκηνοθέτες και παραγωγοί και πάνω από 1.000 καλεσμένοι. Τον εναρκτήριο λόγο θα εκφωνήσει ο γερμανός σκηνοθέτης Νίκι Στάιν, νικητής του βραβείου Bayerischen Fernsehpreis για το 2010 (βραβείο της βαυαρικής τηλεόρασης) για την ταινία «Bis nichts mehr bleibt» («Ώσπου να μη μείνει τίποτα»).

Τέλος, στις 16 Φεβρουαρίου, οι 250 καλεσμένοι που θα παρευρεθούν στην εκδήλωση θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να ρίξουν μια ματιά στα παρασκήνια: θα προβληθούν ταινίες μικρού μήκους που γυρίστηκαν από ηθοποιούς κατά τη διάρκεια της αναμονής τους στο πλατό. Αργότερα, οι ταινίες αυτές θα αναρτηθούν και θα βραβευτούν στο διαδίκτυο. Εμπνευστής της εκδήλωσης «Set Hacking» είναι ο ηθοποιός Γιοχάνες Μπράντρουπ, ενώ κριτής θα είναι ο βραβευμένος με Όσκαρ Ομάρ Σαρίφ. Για να πάρετε μια πρώτη γεύση από το «Set Hacking» μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...