Top 10 Μοντέλα 4 - 10 Μαρτίου

Top 10 Μοντέλα 4 - 10 Μαρτίου

Αυτή τη βδομάδα έχουμε μικρές ανακατατάξεις, το ίδιο μοντέλο στην κορυφή και την ολοκληρωτική αλλαγή του αυτοκινήτου που κλείνει τη λίστα στο νούμερο 10.

  • -
  • -

Ήρεμα τα πράγματα αυτή τη βδομάδα στη λίστα με τα 10 μοντέλα που τράβηξαν το περισσότερο ενδιαφέρον, με τα ονόματα να μένουν κατά 90% ίδια, μικρές μεταβολές να παρατηρούνται μεταξύ θέσεων και μόλις ένα αυτοκίνητο να βγαίνει εκτός, με ένα καινούργιο που δεν είδαμε την προηγούμενη εβδομάδα, να παίρνει τη θέση του.

Ξεκινώντας από την πρώτη θέση λοιπόν, εκεί έχουμε για ακόμη μία φορά το Suzuki Ignis, ενώ πίσω του τα Toyota Aygo X και Kia Picanto αντάλλαξαν θέσεις, με το ιαπωνικό crossover να περνά στο δεύτερο σκαλί. Από εκεί οι θέσεις 4 και 5 παρέμειναν ίδιες με τα Suzuki Swift και SEAT Ibiza να κλείνουν την 5άδα. Πιο πίσω, τα δύο FIAT άλλαξαν και αυτά μεταξύ τους θέσεις, με το 500 να περνά στο νούμερο 6 και το Panda να πέφτει στο 7. Τα Dacia Sandero Streetway και Mitsubishi Space Star συνεχίζουν να βρίσκονται στις θέσεις 8 και 9 αντίστοιχα, ενώ τη λίστα κλείνει πλέον το Nissan Qashqai, κλέβοντας την τελευταία θέση από τη Mercedes-Benz E-Class.

Δείτε εδώ τα Top 10 Μοντέλα των προηγούμενων εβδομάδων

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Στο μενού Αυτοκίνητα μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...